+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
  • customers
  • customers
  • customers

Napa Pilih Kita

Peralatan bermutu, kanthi otomatis kanthi insinyur sing pengalaman kanggo mbantu sampeyan dadi NO.1 ing file kasebut.

  • Kekuwatan Pabrik

    Dongguan Gongming Automation Technology Co., Ltd. minangka perusahaan inovatif

  • Piranti

    Mesin Topeng Wajah Kacepetan, Mesin Masker Awak, Mesin Topeng KN95 ......

  • Rega Kompetitif

    Kita kudu menang reputasi kualitas apik lan rega kompetitif

Produk Produk

Dongguan Gongming Automation Technology Co., Ltd. minangka perusahaan inovatif, didegake ing taun 2008, dununge ing Dongguan, China .Kami minangka perusahaan manufaktur profesional kanthi desain mesin umum (mesin topeng, mesin topeng, mesin topeng bedah), produksi macem-macem cetakan otomatis, uga pasokan lan adol aksesoris. Perusahaan kami diinvestasikan dening wong-wong senior ing baris mesin topeng otomatis (Mesin Topeng Wajah Berkecepatan Tinggi, Mesin Pembuat Tubuh Topeng, Mesin Topeng KN95).

Babagan awake dhewe

Produk Anyar