+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
(Jinis sedhot Magnetik) Robot Sekrup Pengikat
  • Air Pro(Jinis sedhot Magnetik) Robot Sekrup Pengikat

(Jinis sedhot Magnetik) Robot Sekrup Pengikat

GM-LD-5771-2Z ​​(jinis Hisap Magnetik)
Robot Sekrup Pengikat
(Tipe sedhot Magnetik) Robot Fastening Sekrup nambah efisiensi kerja lan konsistensi & kehandalan sekrup.

Kirim Enquiry

Katrangan Product


(Jinis sedhot Magnetik) Robot Sekrup Pengikat

GM-LD-5771-2Z ​​(jinis Hisap Magnetik)

Robot Sekrup Pengikat


(Jinis sedhot Magnetik) Robot Sekrup Pengikat greatly improves the work efficiency and the screw fastening consistency & reliability. With the advanced Teaching Pendant, operators can set up by themselves all the process parameters such as the screw coordinate and screw types, etc. It can adapt to all sorts of difficult screw fastening process and achieve the complete automation. 

Specifications of (Jinis sedhot Magnetik) Robot Sekrup Pengikat:

Model GM-LD-5771-2Z
Range Operasi (X * Y * Z) X550 * Y1 / 700 * Y2 / 700 * Z100mm(Dobel Z Axisï¼ ‰
Kacepetan Gerakan Sumbu X / Y: â ‰ ¤500mm / s, Z Axis: â ‰ ¤300mm / s.
Akurasi Baleni ± 0,02mm
Wektu sekrup kanggo saben sekrup 1.0 ~ 1.5s / potong
Ukuran sekrup sing cocog M1.0 â M4 (dawa sekrup total â ‰ ¤ 20mm)
Sistem kontrol PLC + Layar Sentuh
Kapasitas program 15 file, saben file bisa ngirit nganti 99 poin
Sumber udara 0,4 -0,6 Mpa
Ukuran 1100 x 800 x 1620mm
Bobot 120 kg

Applications of (Jinis sedhot Magnetik) Robot Sekrup Pengikat:

(Jinis sedhot Magnetik) Robot Sekrup Pengikat is suitable for all kinds of screw fastening process on mobile phones, keyboards, monitors, car accessories, toys, small home electrical appliances, integrated circuits, printed circuit boards, LCD screen, electronic components (such as relays, speakers), etc. 

Features of (Jinis sedhot Magnetik) Robot Sekrup Pengikat:

1. nyedhot magnet permanen (nyedhot vakum), supaya bisa cepet dipakani lan ngaco.
2. Operator bisa nggunakake posisi manual kanggo nindakake program. Efisien banget lan gampang banget kanggo sinau operasi kasebut.
3. Kanthi fungsi alarm kanggo ngencengake, sekrup sing ora dikencengi, benang rusak, lsp.
4. Dhukungan fungsi operasi wiwitan sensing otomatis.
5. Kanthi meja kerja sing tetep, posisi kerja bisa diatur kanthi fleksibel.

Basic Configuration:

Tags Panas: (Tipe sedhot magnetik) Robot Fastening Screw, Pabrikan, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Rega Dhaptar, Kutipan, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码