+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Robot Sisi Otomatis 3 Axis Kanthi Katup Ganda
  • Air ProRobot Sisi Otomatis 3 Axis Kanthi Katup Ganda

Robot Sisi Otomatis 3 Axis Kanthi Katup Ganda

Barang: 3 Axis Robot Dispensing Otomatis Kanthi Katup Ganda
apa bisa disesuaikan: ya, miturut panjaluk sampeyan
Nomer Model: GMLL1000-8
Regane: negosiasi
Ketentuan Pembayaran: T / T
FOB: ShenZhen

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Keterangan Produk:

Robot Sisi Otomatis 3 Axis Kanthi Katup Ganda


Robot dispensing lem kita duwe platform performa tinggi lan hemat biaya, proses makarya fleksibel lan cepet. Kacepetan dispensing, wektu, sudhut lan volume dispensing, lsp bisa dadi kontrol kaya sing dikarepake. Cocog kanggo macem-macem kontrol dispensing lem, ganti dispensing manual, kanggo mujudake dispensing otomatis, nambah efisiensi produksi, kualitas stabil, lan tetep konsistensi proses dispensing. Iki bisa mbayar biaya pemulihan.

Fungsi:


1. Jinis desktop bisa dilebokake ing lini produksi.
2. lem otomatis dipakani, kekandelan lem, kacepetan lim, wektu dispensing, mandeg wektu bisa disetel paramèter,
stabilitas lem dhuwur. Realisasi dispensing sing tepat kanthi motor presisi tinggi.
3. Fleksibilitas: Jadwal universal standar cocog kanggo macem-macem syarat produksi.
4. Layar tutul sing luwih gampang pangguna utawa ngajar operasi liontin, gampang dioperasikake.
Parameter teknis eksternal lan fungsi tes manual bisa diatur kanthi langsung dening teknisi.
5. Nduweni macem-macem fungsi, kayata titik gambar, garis, poligon, busur, lingkaran, kurva ora teratur, tween terus-terusan lan gerakan sumbu telu.
6. Mesin dispensing bisa digunakake tanpa sambungan liontin.
7. Macem-macem jinis katup distribusi kasedhiya, kayata katup distribusi sekrup, katup pengukur, lan katup injeksi kanggo memenuhi persyaratan produksi sing beda-beda.

Fitur:


1. Ganti pegawe manungsa lan ngirit biaya tenaga kerja.
2. Operasi sing gampang lan trep, kacepetan dhuwur lan kontrol sing tepat.
3. Éling dispensasi kanthi presisi kanthi motor presisi tinggi.
4. Platform struktur Linear kinerja sing apik kanthi tampilan sing apik.
5. Desain multi-sumbu paduan aluminium kaku banget njamin linuwih lan akurasi.

Paramèter:

1 Model GM-PT-DJ331ST
2 Kontrol Dispensing Sistem Kontrol Dispensing
3 Kacepetan Dispensasi Miturut syarat produk pelanggan lan jinis lem
4 Bobot Muat Maksimal 8kgs (kanggo platform kerja)
5 Jangkauan Operasi (X * Y * Z) (mm) 280 * 280 * 80mm
6 Paksi 3 poros (X, Y, Z)
7 Kacepetan maksimum X, Y 500mm / S, Z 300mm / S
8 Precision sing bola-bali X, Y, Z Â ± 0,02mm
9 Metode Piwulang Pengajaran Jauh / Manual Data Input / Opsional: Layar Sentuh LCD
10 Sistem motor motor stepper presisi
11 Mode transmisi Precision Stepping Motor + Timing belt
12 Panel Kontrol Ajari liontin (opsional: PC utawa Layar Sentuh)
13 Tegangan AC 110V / 220V, 50Hz / 60Hz
14 Antarmuka Eksternal USB + RS232
15 Sumber Daya Listrik + Pneumatik
16 Kebutuhan tekanan udara 0,4 nganti 0,6MPa (4 nganti 6kg / cm2) minangka udhara garing
17 Ukuran (L * W * H) (mm) 650 * 630 * 680mm
18 Bobot (kg) 50 KG
19 Suhu Makarya 10-40C °
20 Asor Makarya 20-90% RH


Aplikasi:


Robot dispensing otomatis digunakake ing macem-macem industri, kayata:
1. Produk Listrik: Bagian elektronik, sirkuit terintegrasi, pasta solder papan sirkuit, proteksi tetep lan debu lan lembab, layar kristal cair LCD, speaker,
headphone, audio, LED, lensa optik, trafo SMD, relay.
2. Produk komunikasi: keypad, iketan casing ponsel, radio, telpon, komputer, MP4, dolanan elektronik, ikatan sasis, switch, konektor, kabel plug.

FAQ


1. Kepiye paket kasebut? Apa aman sajrone pangiriman?
Kabeh mesin dikemas nganggo karton kayu sing kuat standar sing ana umpluk.

2. Kepiye cara pangiriman? Mesin pinten dintenipun?
Kita bakal ngirim mesin kanthi DHL, Fedex, UPS, lsp (Layanan Pintu Kanggo Pintu), udakara 5 dina teka. Utawa liwat Air menyang bandara sampeyan
(Pintu Layanan Bandara), udakara 3 dina teka. Utawa liwat Segara menyang Seaport, Syarat Minium CBM: 1 CBM, udakara 30 dina teka.

3. Apa sampeyan menehi Jaminan? Kepiye babagan layanan purna jual?
Garansi 1 taun gratis kanggo suku cadang, Dhukungan teknis kabeh umur.
Kita duwe tim sales profesional, yen ana pitakon, video asisten uga disedhiyakake ing layanan sawise adol.

4, Apa mesin iki gampang digunakake? Yen aku ora duwe pengalaman, apa aku uga bisa ngoperasikake kanthi apik?
Apa sampeyan menehi manual pangguna lan video operasi kanggo ndhukung kita?
Ya, mesin kita dirancang supaya gampang digunakake, biasane sampeyan butuh 2-3 jam kanggo sinau babagan cara ngoperasikake, yen sampeyan dadi teknisi, bakal luwih cepet sinau. Kita bakal menehi manual pangguna basa Inggris kanthi gratis, lan video operasi kasedhiya.

5, Yen kita teka ing pabrik sampeyan, apa sampeyan bakal menehi pelatihan gratis?
Ya, sampeyan seneng banget ngunjungi pabrik, kita bakal ngatur pelatihan gratis kanggo sampeyan.

6. Kepiye cara pambayaran?
Kita nampa syarat pembayaran: Transfer bank, WesterUnion, Moneygram, Paypal, lsp.

Yen ana pitakon, sampeyan bisa ngirim INFIRI, utawa CHAT, kita bakal seneng ngladeni sampeyan!
Gongming Automation Technology Co., LTD
Kontak: James Lin
Email: [email protected]
Telpon: (+ 86) 153 8428 3786
WhatsApp / WeChat: + 86-153 8428 3786
Tags Panas: 3 Axis Robot Dispensing Otomatis Kanthi Katup Ganda, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Rega Dhaptar, Kutipan, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码