+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Robot Solder Otomatis 3 Axis Kanthi Pendant Pengajaran
  • Air ProRobot Solder Otomatis 3 Axis Kanthi Pendant Pengajaran

Robot Solder Otomatis 3 Axis Kanthi Pendant Pengajaran

Barang: 3 Robot Solder Otomatis Sumbu Kanthi Pendant Pengajaran
apa bisa disesuaikan: Ya, miturut panjaluk sampeyan
Nomer Model: GMLL1000-14
Regane: negosiasi
Ketentuan Pembayaran: T / T
FOB: ShenZhen

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Deskripsi 3 Axis Robot Solder Otomatis Kanthi Pendhidhik Pengajaran

Robot Solder nyedhiyakake solusi paling apik kanggo proyek solder tanpa PCB, timbal PCB panas, lan komponen kapasitas termal sing dhuwur. Cocog kanggo kabeh jinis tugas solder sing angel lan proses solder mikro. Kanthi efektif ningkatake kualitas soldering lan konsistensi. Kajaba iku, ngirit 30% konsumsi solder dibandhingake karo solder manual.

Fungsi saka 3 Axis Robot Solder Otomatis Kanthi Pendhidhikan Pengajaran

1. Kontrol pemanas tenaga tinggi njamin suhu ujung nganti 350 ° C sajrone 30 detik.
2. Kanthi desain lengen klambi, ujung solder bisa diganti kanthi cepet lan gampang.
3. Mode panganan solder sing cerdas, paramèter bisa disetel kanthi bebas.
4. Fungsi reresik tip otomatis kanthi ngresiki aliran udara, sisa sampah ing pucuk bisa gampang diunekake.
5. Kanthi fungsi welding spot, seret solder, reresik otomatis lan liya-liyane.
6. Kanthi fungsi posisi sing bener, salinan posisi, susunan, lokasi otomatis lan liya-liyane. Mesin iki bisa gampang dioperasikake.
7. Kabeh jinis paramèter bisa disetel kanggo mesthekake kualitas las sing dhuwur

Fitur 3 Sumbu Solder Robot Otomatis Kanthi Pendhidhikan Pengajaran

1. Ditrapake kanggo macem-macem produk, suhu solder bisa disetel kanthi bebas.
2. Unit wesi sing didol bisa diatur kanthi multi arah, sing bisa nglindhungi PCB lan komponen saka kerusakan.
3. Suhu sing dikontrol kanthi jumlah (kahanan hawa statis: ± 1â "ƒ).
4. Kanthi Liontin Pengajaran LCD genggam, program kasebut gampang lan gampang dipelajari.
5. Ing proses solder, ujung solder duwe pemulihan panas kanthi cepet lan umur dawa.

Parameter 3 Axis Robot Solder Otomatis Kanthi Pendant Pengajaran:

1 Model GM-PT-HX331
2 Daya Heating 150 ~ 300W
3 Rentang Suhu Preheating 0â „ƒ ~ 550â„ ƒ
4 Diameter Kawat Solder 0,5, 0,6, 0,8, 1,0, 1,2 (mm)
5 Jangkauan Operasi (X * Y * Z) (mm) 480 * 280 * 80mm
6 Paksi 5 Axis (X, Y1, Y2, Z, R)
7 Kacepetan maksimum X, Y 500mm / S, Z 300mm / S
8 Precision sing bola-bali X, Y, Z ± 0,02mm
9 Metode Piwulang Pengajaran Jauh / Manual Data Input / Opsional: Layar Sentuh LCD
10 Sistem motor motor stepper presisi
11 Mode transmisi Precision Stepping Motor + Timing belt
12 Panel Kontrol Ajari liontin (opsional: PC utawa Layar Sentuh)
13 Tegangan AC 110V / 220V, 50Hz / 60Hz
14 Antarmuka Eksternal USB + RS232
15 Sumber Daya Listrik + Pneumatik
16 Kebutuhan tekanan udara 0,4 nganti 0,6MPa (4 nganti 6kg / cm2) minangka udhara garing
17 Ukuran (L * W * H) (mm) 1040 * 680 * 900mm
18 Bobot (kg) 65 KG
19 Suhu Makarya 5-40C °
20 Asor Makarya 20-90% RH

Aplikasi Robot Solder Otomatis 3 Sumbu Kanthi Pendant Pengajaran:

Robot Solder Otomatis 3 Axis Kanthi Pendant Ajar digunakake akeh kanggo ngelas kabeh jinis komponen elektronik plug-in kayata kapasitor, resistor, colokan,kothak tameng, lsp. uga macem-macem konektor elektronik, tiang lampu LED lan strip cahya, colokan kabel video, colokan kabel audio,Kabel kabel RF, soket, kabel headphone, kabel komputer, kabel USB, saluran listrik lan papan ciruit cilik lsp.
3 Axis Automatic Soldering Robot With Teaching Pendant3 Axis Automatic Soldering Robot With Teaching Pendant3 Axis Automatic Soldering Robot With Teaching Pendant3 Axis Automatic Soldering Robot With Teaching Pendant3 Axis Automatic Soldering Robot With Teaching Pendant3 Axis Automatic Soldering Robot With Teaching Pendant3 Axis Automatic Soldering Robot With Teaching Pendant3 Axis Automatic Soldering Robot With Teaching Pendant

Tags Panas: 3 Axis Robot Solder Otomatis Kanthi Pendant Ajar, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Dibangun ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Rega Dhaptar, Kutipan, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码