+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
3 Robot Solder Sumbu Kanthi Setrika Ganda
  • Air Pro3 Robot Solder Sumbu Kanthi Setrika Ganda

3 Robot Solder Sumbu Kanthi Setrika Ganda

Barang: 3 Robot Solder Sumbu Kanthi Setrika Ganda
apa bisa disesuaikan: Ya, miturut panjaluk sampeyan
Nomer Model: GMLL1000-11
Regane: negosiasi
Ketentuan Pembayaran: T / T
FOB: ShenZhen

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Deskripsi 3 Robot Solder Axis Kanthi Ironi Ganda


Robot Solder nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo proyek solder ing PCB tanpa panas, PC panas sing nyebar, lan termal sing dhuwur
komponen kapasitas. Cocog kanggo kabeh jinis tugas solder sing angel lan proses solder mikro. Kanthi efektif
nambah kualitas soldering lan konsistensi. Kajaba iku, ngirit 30% konsumsi solder dibandhingake karo solder manual.

Fungsi saka 3 Axis Soldering Robot Kanthi Ganda Ironi

1. Kontrol pemanas tenaga tinggi njamin suhu ujung nganti 350 ° C sajrone 30 detik.
2. Kanthi desain lengen klambi, ujung solder bisa diganti kanthi cepet lan gampang.
3. Mode panganan solder sing cerdas, paramèter bisa disetel kanthi bebas.
4. Fungsi reresik tip otomatis kanthi ngresiki aliran udara, sisa sampah ing pucuk bisa gampang diunekake.
5. Kanthi fungsi welding spot, seret solder, reresik otomatis lan liya-liyane.
6. Kanthi fungsi posisi sing bener, salinan posisi, susunan, lokasi otomatis lan liya-liyane. Mesin iki bisa gampang dioperasikake.
7. Kabeh jinis paramèter bisa disetel kanggo mesthekake kualitas las sing dhuwur

Fitur 3 Robot Solder Axis Kanthi Irons Double


1. Ditrapake kanggo macem-macem produk, suhu solder bisa disetel kanthi bebas.
2. Unit wesi sing didol bisa diatur kanthi multi arah, sing bisa nglindhungi PCB lan komponen saka kerusakan.
3. Suhu sing dikontrol kanthi jumlah (kahanan hawa statis:  ± 1â „ƒ).
4. Kanthi Liontin Pengajaran LCD genggam, program kasebut gampang lan gampang dipelajari.
5. Ing proses solder, ujung solder duwe pemulihan panas kanthi cepet lan umur dawa.

Parameter 3 Robot Solder Sumbu Kanthi Ironi Ganda:

1ModelGM-PT-HX5331
2Daya Heating150 ~ 300W
3Rentang Suhu Preheating0â „ƒ ~ 550â„ ƒ
4Diameter Kawat Solder0,5, 0,6, 0,8, 1,0, 1,2 (mm)
5Jangkauan Operasi (X * Y * Z) (mm)480 * 280 * 80mm
6Paksi5 Axis (X, Y1, Y2, Z, R)
7Kacepetan maksimumX, Y 500mm / S, Z 300mm / S
8Precision sing bola-baliX, Y, Z ± 0,02mm
9Metode PiwulangPengajaran Jauh / Manual Data Input / Opsional: Layar Sentuh LCD
10Sistem motormotor stepper presisi
11Mode transmisiPrecision Stepping Motor + Timing belt
12Panel KontrolAjari liontin (opsional: PC utawa Layar Sentuh)
13TeganganAC 110V / 220V, 50Hz / 60Hz
14Antarmuka EksternalUSB + RS232
15Sumber DayaListrik + Pneumatik
16Kebutuhan tekanan udara0,4 nganti 0,6MPa (4 nganti 6kg / cm2) minangka udhara garing
17Ukuran (L * W * H) (mm)1040 * 680 * 900mm
18Bobot (kg)65 KG
19Suhu Makarya5-40CÂ °
20Asor Makarya20-90% RH

Aplikasi 3 Robot Solder Sumbu Kanthi Ironi Gandaâ €:

Robot Solder 3 Axis Kanthi Setrika Gandadigunakake kanggo ngelas kabeh jinis komponen elektronik plug-in kayata kapasitor, resistor, colokan,
kothak tameng, lsp. uga macem-macem konektor elektronik, tiang lampu LED lan strip cahya, colokan kabel video, colokan kabel audio,
Kabel kabel RF, soket, kabel headphone, kabel komputer, kabel USB, saluran listrik lan papan ciruit cilik lsp.

Tags Panas: Robot Solder 3 Axis Kanthi Setrika Ganda, Pabrikan, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar rega , Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码