+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Robot Solder Titik Otomatis 5 Axis
  • Air ProRobot Solder Titik Otomatis 5 Axis

Robot Solder Titik Otomatis 5 Axis

Barang: 5 Robot Solder Titik Otomatis
Nomer Model: GMLL1000-13
apa bisa disesuaikan: Ya, miturut panjaluk sampeyan
Regane: negosiasi
Ketentuan Pembayaran: T / T
FOB: ShenZhen

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Deskripsi Robot Solder Titik Otomatis 5 Axis

Robot Solder nyedhiyakake solusi paling apik kanggo proyek solder tanpa PCB, panas nyebar PCB, lan kapasitas termal sing dhuwur
komponen Cocog kanggo kabeh jinis tugas solder sing angel lan proses solder mikro. Ngapikake kanthi efektif ing
kualitas soldering lan konsistensi. Kajaba iku, ngirit 30% konsumsi solder dibandhingake karo solder manual.

Fungsi saka 5 Axis Automated Point Soldering Robot

1. Kontrol pemanas tenaga tinggi njamin suhu ujung nganti 350 ° C sajrone 30 detik.
2. Kanthi desain lengen klambi, ujung solder bisa diganti kanthi cepet lan gampang.
3. Mode panganan solder sing cerdas, paramèter bisa disetel kanthi bebas.
4. Fungsi reresik tip otomatis kanthi ngresiki aliran udara, sisa sampah ing pucuk bisa gampang diunekake.
5. Kanthi fungsi welding spot, seret solder, reresik otomatis lan liya-liyane.
6. Kanthi fungsi posisi sing bener, salinan posisi, susunan, lokasi otomatis lan liya-liyane. Mesin iki bisa gampang dioperasikake.
7. Kabeh jinis paramèter bisa disetel kanggo mesthekake kualitas las sing dhuwur.

Fitur Robot Solder Titik Otomatis 5 Axis

1. Ditrapake kanggo macem-macem produk, suhu solder bisa disetel kanthi bebas.
2. Unit wesi sing didol bisa diatur kanthi multi arah, sing bisa nglindhungi PCB lan komponen saka kerusakan.
3. Numerically controlled temperature (static air condition:±1℃).
4. Kanthi Liontin Pengajaran LCD genggam, program kasebut gampang lan gampang dipelajari.
5. Ing proses solder, ujung solder duwe pemulihan panas kanthi cepet lan umur dawa.

Parameter 5 Sumbu Solder Robot Otomatis:

1ModelGM-PT-HX5331
2Daya Heating150 ~ 300W
3Rentang Suhu Preheating0â „ƒ ~ 550â„ ƒ
4Diameter Kawat Solder0,5, 0,6, 0,8, 1,0, 1,2 (mm)
5Jangkauan Operasi (X * Y * Z) (mm)480 * 280 * 80mm
6Paksi5 Axis (X, Y1, Y2, Z, R)
7Kacepetan maksimumX, Y 500mm / S, Z 300mm / S
8Precision sing bola-baliX, Y, Z ± 0,02mm
9Metode PiwulangPengajaran Jauh / Manual Data Input / Opsional: Layar Sentuh LCD
10Sistem motormotor stepper presisi
11Mode transmisiPrecision Stepping Motor + Timing belt
12Panel KontrolAjari liontin (opsional: PC utawa Layar Sentuh)
13TeganganAC 110V / 220V, 50Hz / 60Hz
14Antarmuka EksternalUSB + RS232
15Sumber DayaListrik + Pneumatik
16Kebutuhan tekanan udara0,4 nganti 0,6MPa (4 nganti 6kg / cm2) minangka udhara garing
17Ukuran (L * W * H) (mm)1040 * 680 * 900mm
18Bobot (kg)65 KG
19Suhu Makarya5-40C °
20Asor Makarya20-90% RH

Aplikasi Robot Solder Titik Otomatis 5 Axis:


Robot iki digunakake kanggo ngelas kabeh jinis komponen elektronik plug-in kayata kapasitor, resistor, colokan,
kothak tameng, lsp. uga macem-macem konektor elektronik, tiang lampu LED lan strip cahya, colokan kabel video, colokan kabel audio,
Kabel kabel RF, soket, kabel headphone, kabel komputer, kabel USB, saluran listrik lan papan ciruit cilik lsp.

Tags Panas: Robot Solder Titik Otomatis 5 Axis, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Harga, Kutipan, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码