+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Robot Solder 5331-Dobel
  • Air ProRobot Solder 5331-Dobel

Robot Solder 5331-Dobel

Robot Soldering Ganda
GM-HX-TS5331D
5331-Robot Soldering Ganda provides the best solution for soldering job on lead-free, heat dissipating PCB, and high thermal capacity components.

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Robot Soldering kaping 5331:


Robot Solder 5331-Double nyedhiyakake solusi paling apik kanggo proyek solder ing PCB bebas timah, PC panas, lan komponen kapasitas termal sing dhuwur. Cocog kanggo kabeh jinis tugas solder sing angel lan proses solder mikro. Kanthi efektif ningkatake kualitas soldering lan konsistensi. Kajaba iku, ngirit 30% konsumsi solder dibandhingake karo solder manual.

Fitur Robot Soldering 5331-Dobel:


1. Ditrapake kanggo macem-macem produk, suhu solder bisa disetel kanthi bebas.
2. Unit wesi sing didol bisa diatur kanthi multi arah, sing bisa nglindhungi PCB lan komponen saka kerusakan.
3. Suhu sing dikontrol kanthi jumlah (kahanan hawa statis: Â ± 1â "ƒ)
4. Kanthi Liontin Pengajaran LCD genggam, program kasebut gampang lan gampang dipelajari.
5. Ing proses solder, ujung solder duwe pemulihan panas kanthi cepet lan umur dawa.

Spesifikasi Robot Solder 5331-Double:

Model GM-HX-TS5331D
Range Solder Joint X500 * Y1 / 300 * Y2 / 300 * Z100mm(XxYxYxZï¼ ‰
Wektu Solder 1.0 ~ 1.5s / titik
Baleni Akurasi Posisi ± 0,002mm
Diameter Kawat Solder 0,5, 0,6, 0,8, 1,0, 1,2 (mm)
Sumber udara 0.4-0.6 MPA
Sumbu 5
Kapasitas Program 999 file, saben file bisa ngirit nganti 999 poin
Dimensi Eksternal (WxDxH) 820mm x 600mm x 800mm
Bobot udakara 65kgs

Konfigurasi Dasar:

5331-Double Soldering Robot5331-Double Soldering Robot5331-Double Soldering Robot5331-Double Soldering Robot5331-Double Soldering Robot5331-Double Soldering Robot5331-Double Soldering Robot

Tags Panas: Robot Solder 5331-Dobel, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Penawaran , CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码