+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML

Mesin Topeng KF94

Mesin Topeng KF94 is a special machine for automatic production of Mesin Topeng KF94. 


Mesin Topeng KF94 is fused using ultrasonic technology. 


The Mesin Topeng KF94 can automatically cut off the mask body, automatically insert the nose wire, automatically weld the ear loop, and automatically stack.

View as  
 
 1 
Tuku stok Mesin Topeng KF94 sing paling laris, kualitas dhuwur, maju, gampang dijaga lan awet saka pabrik. Pabrik kami diarani Dongguan Gongming Automation Technology Co., LTD sing minangka salah sawijining produsen lan pemasok ing China. Akeh Mesin Topeng KF94 kanthi rega murah utawa regane murah duwe sertifikasi CE. Apa sampeyan duwe kutipan? Ya wis. Kita uga bisa menehi dhaptar rega. Sugeng rawuh ing Grosir lan tuku produk diskon sing bisa disesuaikan. Yen sampeyan butuh, kita uga bakal menehi sampel gratis. Kajaba iku, produk kita ndhukung merek lan garansi setaun!