+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML

Babagan Kita

Dongguan Gongming Automation Technology Co., Ltd. minangka perusahaan inovatif, didegake ing taun 2008, dununge ing Dongguan, China .Kami minangka perusahaan manufaktur profesional kanthi desain mesin umum (mesin topeng, mesin topeng, mesin topeng bedah), produksi macem-macem cetakan otomatis, uga pasokan lan adol aksesoris. Perusahaan kita diinvestasikan dening wong-wong senior ing garis mesin topeng otomatis. Lingkup Bisnis: mesin topeng rai, mesin topeng bedah, mesin topeng medis, mesin topeng rai, mesin topeng medis, mesin topeng otomatis N95, mesin topeng tanpa tenunan. Gunakake aksesoris lan sistem ultrasonik kanggo macem-macem mesin topeng. Lan kita kanthi mandhiri ngembangake lan mbenerake luwih saka 10 jinis mesin. Mesin instrumen lan humanisasi cerdas digunakake ing bidang tenaga kerja, medis, sanitasi, pendhidhikan, hotel, penerbangan, rai. Konsep perusahaan kita: "produk dhisik, teknologi dhisik, kualitas dhisik, lan tinju layanan". Nggawe luwih akeh regane pelanggan "yaiku tujuane. Sugeng kerjasama karo kita, anti-virus bebarengan!