+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Mesin Sekrup Sekrup Otomatis Kanggo Sekrup Loro Jenis
  • Air ProMesin Sekrup Sekrup Otomatis Kanggo Sekrup Loro Jenis

Mesin Sekrup Sekrup Otomatis Kanggo Sekrup Loro Jenis

Barang: Mesin Ngencengi Sekrup Otomatis Kanggo Sekrup Dua Loro
Apa bisa dikustomisasi Ya, miturut panjaluk sampeyan
Nomer Model: GMLL1000-3
Regane: negosiasi
Ketentuan Pembayaran: T / T
FOB: ShenZhen

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Deskripsi Mesin Sekrup Otomatis Otomatis Kanggo Sekrup Loro Jenis:

Sekrup Otomatis Ngencengi Mesin Kanggo Loro Sekrup

Mesin pengunci obeng kanthi otomatis digunakake ing macem-macem industri, kayata ponsel, hard drive, keyboard, dolanan, modul LCD / LED, peralatan komunikasi, peralatan listrik, suku cadang mobil lan majelis pangolahan elektronik liyane.

Fungsi Mesin Sekrup Otomatis Kanggo Sekrup Loro Jenis:

1. Universalitas wiyar, ukurane cilik, bisa kerja sama karo lini produksi, trep kanggo ngganti produk.
2. Kanthi fungsi inspeksi cerdas, inspeksi miss kunci, kunci ora stabil, sekrup longgar lan liya-liyane.
3. Sumbu Y bisa digawe dadi stasiun dobel (yaiku, sumbu Y dobel), saengga operator bisa mbukak kanthi gantian.
4. Derajat otomatisasi sing dhuwur, operasi sing gampang sing bisa dikuasai lan bisa debug kanthi cepet.
5. Torsion sing akurat, nyetel sing cocog, lan kualitas kunci dijamin.
6. Tampilan layar tutul utawa ngajar program sing bisa diprogram kanggo entuk operasi luwih akeh, Liwat program sing sederhana, bisa digawe produksi, trep kanggo produksi lan manajemen.
7. Kanthi fungsi deteksi bocor, yen sekrup ora ngisi, bisa ngisi terus utawa miwiti proses alarm.

Fitur Mesin Sekrup Sekrup Otomatis Kanggo Sekrup Dua Loro:

1. Desktop sekrup otomatis dipakani, ngurutake lan ngunci macem-macem sekrup.
2. tliti torsi lan nyetel sing trep, njamin kualitas kunci sekrup.
3. Panganan turbin, volume sithik lan swara, pangopènan sing gampang. Ringan lan cilik, mobilitas lan ngirit ruangan.
4. Fungsi peringatan yen ora ana sekrup. (Alarm optik optik).
5. Efisiensi tinggi. Ora prelu njupuk sekrup, mindhah sekrup banjur masang sekrup. Mung kudu ngunci sekrup sing dituju bolongan sekrup.
6. Sensor ngontrol sekrup sing dipangan siji-siji supaya ora kakehan panganan.
7. Bisa ngunci sekrup kanthi cepet, sekitar kunci 60 sekrup per menit.

Parameter Mesin Sekrup Otomatis Kanggo Sekrup Loro:

1ModelGMLYY110D
2Mode feederJinis Adsorpsi
3Ukuran (L * W * H) (mm)1100 * 800 * 1620mm
4Bobot (kg)120 KG
5Jangkauan Operasi (X * Y * Z) (mm)X: 280mm; Y1 * Y2: 500mm; Z: 135mm
6Aixs4 poros (X, Y1, Y2, Z)
7Mode nyopirPrecision Stepping Motor + Timing belt
8Kacepetan maksimumX, Y 600mm / S, Z 500mm / S
9Precision sing bola-baliX, Y, Z ± 0,02mm
10Metode PiwulangPengajaran Jauh / Manual Data Input / Opsional: Layar Sentuh LCD
11Sistem motormotor stepper presisi
12Mode transmisiSabuk wektu + batang sekrup + rel pandhuan
13Panel KontrolAjari liontin (opsional: PC utawa Layar Sentuh)
14Brand obengTaiwan DG / Jepang HIOS
15Range Torsi0,5 ~ 15kgf.cm (bisa disetel ï¼ ‰
16Kencengake efisiensiUdakara 60 pcs / min (miturut jinis sekrup)
17TeganganAC 110V / 220V, 50Hz / 60Hz
18Antarmuka EksternalUSB + RS232
19Sumber DayaListrik + Pneumatik
20Kebutuhan tekanan udara0,4 nganti 0,6MPa (4 nganti 6kg / cm2) minangka udhara garing
21Suhu Makarya5-40C °
22Asor Makarya20-90% RH


Kita bangga entuk sertifikasi ing ngisor iki ing China

FAQ

1. Kepiye paket kasebut? Apa aman sajrone pangiriman?
Kabeh mesin dikemas nganggo karton kayu sing kuat standar sing ana umpluk.

2. Kepiye cara pangiriman? Mesin pinten dintenipun?
Kita bakal ngirim mesin kanthi DHL, Fedex, UPS, lan liya-liyane (Door to Door Service), udakara 5 dina teka. Utawa liwat Air menyang bandara (Door to Airport Service), udakara 3 dina teka. Utawa liwat Segara menyang Seaport, Syarat Minium CBM: 1 CBM, udakara 30 dina teka.

3. Apa sampeyan menehi Jaminan? Kepiye babagan layanan purna jual?
Garansi 1 taun gratis kanggo suku cadang, Dhukungan teknis kabeh umur.
Kita duwe tim sales profesional, yen ana pitakon, video asisten uga disedhiyakake ing layanan sawise adol.

4, Apa mesin iki gampang digunakake? Yen aku ora duwe pengalaman, apa aku uga bisa ngoperasikake kanthi apik?
Apa sampeyan menehi manual pangguna lan video operasi kanggo ndhukung kita?
Ya, mesin kita dirancang supaya gampang digunakake, biasane sampeyan butuh 2-3 jam kanggo sinau babagan cara ngoperasikake, yen sampeyan dadi teknisi, bakal luwih cepet sinau. Kita bakal menehi manual pangguna basa Inggris kanthi gratis, lan video operasi kasedhiya.

5, Yen kita teka ing pabrik sampeyan, apa sampeyan bakal menehi pelatihan gratis?
Ya, sampeyan seneng banget ngunjungi pabrik, kita bakal ngatur pelatihan gratis kanggo sampeyan.

6. Kepiye cara pambayaran?
Kita nampa syarat pembayaran: Transfer bank, WesterUnion, Moneygram, Paypal, lsp.

Yen ana pitakon, sampeyan bisa ngirim INFIRI, utawa CHAT, kita bakal seneng ngladeni sampeyan!
Gongming Automation Technology Co., LTD

Kontak: James Lin
Email: [email protected]
Telpon: (+ 86) 153 8428 3786
WhatsApp / WeChat: +86153 8428 3786


Tags Panas: Mesin Sekrup Otomatis Otomatis Kanggo Sekrup Sekrup, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Rega Dhaptar, Kutipan, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码