+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Mesin Ngencengi Sekrup Otomatis
  • Air ProMesin Ngencengi Sekrup Otomatis

Mesin Ngencengi Sekrup Otomatis

Barang: Mesin Ngencengi Sekrup Otomatis
Apa bisa dadi customizable Ya¼Œ¼Œ miturut panjaluk sampeyan
No Model.: CLYY4441
Regane: negosiasi
Ketentuan Pembayaran: T / T
FOB: ShenZhen

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Deskripsi Mesin Pengencang Sekrup Otomatis Tipe:

Robot Screw Fastening nambah efisiensi kerja lan konsistensi & kehandalan sekrup. Kanthi majeng
Pengajaran Pendant, operator bisa nyiyapake kabeh parameter proses kayata koordinat sekrup lan jinis sekrup,
lsp. Bisa adaptasi karo macem-macem proses pengencangan sekrup sing angel lan entuk otomatisasi lengkap.

Fitur Mesin Ngencengi Sekrup Otomatis:

1. Sekrup bakal menehi feed obeng kanthi langsung siji-siji liwat tabung, supaya entuk panganan lan ngaco sing cepet banget.
2. Operator bisa nggunakake posisi manual kanggo nindakake program. Efisien banget lan gampang banget kanggo sinau operasi kasebut.
3. Kanthi fungsi alarm kanggo ngencengake, sekrup sing ora dikencengi, benang rusak, lsp.
4. Dhukungan fungsi operasi wiwitan sensing otomatis.
5. Kanthi meja kerja sing tetep, posisi kerja bisa diatur kanthi fleksibel.

Aplikasi Mesin Ngencengi Sekrup Otomatis:

Mesin Pengencang Screw Otomatis Tipe Cocog kanggo kabeh jinis proses pengikat sekrup ing ponsel, keyboard, monitor, aksesoris mobil, dolanan,
peralatan listrik omah cilik, sirkuit terintegrasi, papan sirkuit cetak, layar LCD, komponen elektronik (kayata relay, speaker), lsp.

Parameter Mesin Ngencengi Screw Otomatis Tipe:

1 Model CLYY4441
2 Mode feeder Jinis Ngunekke
3 Ukuran (L * W * H) (mm) 700 * 580 * 650mm
4 Bobot (kg) 45 KG
5 Jangkauan Operasi (X * Y * Z) (mm) 380 * 365 * 65mm
6 Wektu sekrup kanggo saben sekrup 1.0 ~ 1.2s / potongan
7 Ukuran sekrup sing cocog M1.5 â M4 (dawa sekrup total â ‰ ¤ 20mm)
8 Kacepetan maksimum X, Y 600mm / S, Z 500mm / S
9 Akurasi Baleni X, Y, Z ± 0,02mm
10 Metode Piwulang Pengajaran Jauh / Manual Data Input / Opsional: Layar Sentuh LCD
11 Sistem motor motor stepper presisi
12 Mode nyopir Precision Stepping Motor + Timing belt
13 Panel Kontrol Ajari liontin (opsional: PC utawa Layar Sentuh)
14 Brand obeng Taiwan DG / Jepang HIOS
15 Range Torsi 0,5 ~ 15kgf.cm (bisa disetel ï¼ ‰
16 Kencengake efisiensi Udakara 60 pcs / min (miturut jinis sekrup)
17 Tegangan AC 110V / 220V, 50Hz / 60Hz
18 Antarmuka Eksternal USB + RS232
19 Sumber Daya Listrik + Pneumatik
20 Kebutuhan tekanan udara 0,4 nganti 0,6MPa (4 nganti 6kg / cm2) minangka udhara garing
21 Suhu Makarya 5-40C °
22 Asor Makarya 20-90% RH
Blowing Type Automatic Screw Tightening MachineBlowing Type Automatic Screw Tightening Machine
Blowing Type Automatic Screw Tightening MachineBlowing Type Automatic Screw Tightening Machine

Aplikasi Mesin Ngencengi Sekrup Otomatis:

Cocog kanggo kabeh jinis proses pengikat sekrup ing ponsel, keyboard, monitor, aksesoris mobil, dolanan,
peralatan listrik omah cilik, sirkuit terintegrasi, papan sirkuit cetak, layar LCD, komponen elektronik (kayata relay, speaker), lsp.

Kita bangga entuk sertifikasi ing ngisor iki ing China

Blowing Type Automatic Screw Tightening Machine

Blowing Type Automatic Screw Tightening Machine

FAQ

1. Kepiye paket kasebut? Apa aman sajrone pangiriman?
Kabeh mesin dikemas nganggo karton kayu sing kuat standar sing ana umpluk.

2. Kepiye cara pangiriman? Mesin pinten dintenipun?
Kita bakal ngirim mesin kanthi DHL, Fedex, UPS, lsp (Layanan Pintu Kanggo Pintu), udakara 5 dina teka. Utawa liwat Air menyang bandara sampeyan
(Pintu Layanan Bandara), udakara 3 dina teka. Utawa liwat Segara menyang Seaport, Syarat Minium CBM: 1 CBM, udakara 30 dina teka.

3. Apa sampeyan menehi Jaminan? Kepiye babagan layanan purna jual?
Garansi 1 taun gratis kanggo suku cadang, Dhukungan teknis kabeh umur.
Kita duwe tim sales profesional, yen ana pitakon, video asisten uga disedhiyakake ing layanan sawise adol.

4, Apa mesin iki gampang digunakake? Yen aku ora duwe pengalaman, apa aku uga bisa ngoperasikake kanthi apik?
Apa sampeyan menehi manual pangguna lan video operasi kanggo ndhukung kita?
Ya, mesin kita dirancang supaya gampang digunakake, biasane sampeyan butuh 2-3 jam kanggo sinau babagan cara ngoperasikake,
yen sampeyan minangka teknisi, luwih cepet sinau. Kita bakal menehi manual pangguna basa Inggris gratis, lan video operasi kasedhiya.

5, Yen kita teka ing pabrik sampeyan, apa sampeyan bakal menehi pelatihan gratis?
Ya, sampeyan seneng banget ngunjungi pabrik, kita bakal ngatur pelatihan gratis kanggo sampeyan.

6. Kepiye cara pambayaran?
Kita nampa syarat pembayaran: Transfer bank, WesterUnion, Moneygram, Paypal, lsp.


Yen ana pitakon, sampeyan bisa ngirim INFIRI, utawa CHAT, kita bakal seneng ngladeni sampeyan!
Gongming Automation Technology Co., LTD
Kontak: James Lin
Email: [email protected]
Telpon: (+ 86) 153 8428 3786
WhatsApp / WeChat: + 86-153 8428 3786
Tags Panas: Mesin Pengencang Screw Otomatis Tipe, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Kutipan, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码