+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Produsen Robot Fastening Screw Otomatis China-China
  • Air ProProdusen Robot Fastening Screw Otomatis China-China

Produsen Robot Fastening Screw Otomatis China-China

Item: Produsen robot pengikat otomatis sekrup Udara khusus China bisa disesuaikan: Ya, miturut panjaluk sampeyan
Nomer Model: GMLL1000-18
Regane: negosiasi
Ketentuan Pembayaran: T / T
FOB: ShenZhen

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Produsen robot pengikat otomatis sekrup-khusus China

Konfigurasi Mian

platform kerja sumbu Y ganda, struktur modul profil aluminium
Kontroler programmable pengajaran jinis manual gampang lan gampang digunakake
Jepang ngimpor scredrive elecric HIOS kanggo pambayaran kunci sing akurat
Sekrup sumbu Z, rel pandhuan perak Taiwan
Motor servo loop tertutup

Fitur mbedakake

Platform Y-Axis dobel, sekrup ngunci kiwa lan tengen ard diganti
Sekrup otomatis ngebulake udara, ngencengake sekrup otomatis
Panganan terus-terusan, nyedhiyakake fungsi count sekrup lan fungsi anti-ilang
Torsi sing terus-terusan, sekrup utas longgar lan kunci ngambang, fungsi alarm
Hubungan telung -axis, efisiensi kunci dhuwur

Parameter teknis peralatan

 
Model
Produsen robot pengikat otomatis sekrup khusus China
Klompok listrik Jepang HIOS
Sistem kontrol Singlechip + kontrol kothak tangan
Jarak perjalanan platform mekanik X / Y / Z (mm) 500/300/300/100
Maksimum momotan 10kg
Kacepetan obah 0-800
Kunci sak sekrup 0.6-1.5s
Akurasi sing bisa dibaleni ± 0,02mm. Asis
 
Mode rekaman program Klompok 999
Mode tampilan Kothak pandhuan LCD
Sistem motor Riset lan kontrol motor servo -loop tertutup
Pandhuan Perak ndhuwur Taiwan
Sensor Omrom
Sabuk Sabuk Italia Italia lartey sinkron
Mode drive Sabuk wektu / rod sekrup
Drive Ykkj-tech
Fungsi weker Ngambang, ngunci, ngunci kunci, bocor
Sekrup sing bisa ditrapake M0.9-m6.0
Daya input Fullvoltage ac 110v-220v
Antarmuka kontrol eksternal Rs232

aplikasi kanggo kabeh jinis kunci sekrup produk elecroic .kayane ponsel, telepon nirkabel, kalkulator, layar navigasi, kothak swara, kamera, notebook, komputer meja, mesin belajar, kecerdasan, Mainan Etc

kita Teknik kanggo linuwih lan produktivitas

Gongming duwe spesialisasi ing solusi otomatis kanggo papan elektronik lan industri. Kita bisa nggawe solusi PLC khusus kanggo pasar industri lan elektroincal, utawa solusi robot kanthi otomatis kanggo pasar industri. Kita ahli ing solder robot (wesi, laser, & ultrasonik), disponsori robot, pengikat sekrup robot, beban / bongkar robot, lan sistem conveyorisasi skala cilik kanthi inspeksi sesanti lan solusi solusi.

Tags Panas: China Custom Air-blower Screw Fastening Fast Machine , Dhaptar rega, Kutipan, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码