+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Mesin Screw Otomatis Multiple Gandheng In-line Kanggo Perakitan
  • Air ProMesin Screw Otomatis Multiple Gandheng In-line Kanggo Perakitan

Mesin Screw Otomatis Multiple Gandheng In-line Kanggo Perakitan

Barang: Mesin Screw Otomatis Multiple In-line Disesuaikan Kanggo Perakitan
Nomer Model: GMLL100F
Regane: negosiasi
Ketentuan Pembayaran: T / T
FOB: ShenZhen

Kirim Enquiry

Katrangan Product

 

Mesin Screw Otomatis Multiple Gandheng In-line Kanggo Perakitan


Parameter teknis peralatan

 
Model
mesin sekrup otomatis macem-macem jinis in-line kanggo dipasang
Klompok listrik Jepang HIOS
Sistem kontrol Singlechip + kontrol kothak tangan
Jarak perjalanan platform mekanik X / Y / Z (mm) 500/300/300/100
Maksimum momotan 10kg
Kacepetan obah 0-800
Kunci sak sekrup 0.6-1.5s
Akurasi sing bisa dibaleni  
Mode rekaman program Klompok 999
Mode tampilan Kothak pandhuan LCD
Sistem motor Riset lan kontrol motor servo -loop tertutup
Pandhuan Perak ndhuwur Taiwan
Sensor Omrom
Sabuk Sabuk Italia Italia lartey sinkron
Mode drive Sabuk wektu / rod sekrup
Drive Ykkj-tech
Fungsi weker Ngambang, ngunci, ngunci kunci, bocor
Sekrup sing bisa ditrapake M0.9-m6.0
Daya input Fullvoltage ac 110v-220v
Antarmuka kontrol eksternal Rs232

Konfigurasi Mian

1. platform kerja sumbu Y dobel, struktur modul profil aluminium
2. Kontroler programmable pengajaran jinis manual iku gampang lan gampang digunakake
3. Scriprec elecric HIOS impor Jepang kanggo pambayaran kunci sing akurat
4.Z sekrup sumbu, rel pandhuan perak Taiwan
5. Motor servo loop tertutup

Distinguishing feature of Mesin Screw Otomatis Multiple Gandheng In-line Kanggo Perakitan

1. Platform Y-Axis dobel, sekrup ngunci kiwa lan tengen uga diganti
2. nyerep sekrup otomatis, ngencengi sekrup otomatis
3. Panganan terus-terusan, nyedhiyakake fungsi count sekrup lan fungsi anti-ilang
4. Torsi tetep, sekrup utas longgar lan kunci ngambang, fungsi alarm
5.Thubungan telung -axis, efisiensi kunci dhuwur

application of Mesin Screw Otomatis Multiple Gandheng In-line Kanggo Perakitan

aplikasi kanggo kabeh jinis kunci sekrup produk elektronik, kayata ponsel, telepon nirkabel, kalkulator, layar navigasi, kothak swara, kamera, notebook, komputer meja, mesin pembelajaran, alat cerdas, dolanan, lsp.
Kita bangga entuk sertifikasi ing ngisor iki ing China

Tags Panas: Mesin Screw Otomatis Geser Inline Baris Kanggo Perakitan, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon , Rega, dhaptar rega, kutipan, ce, kualitas, majeng, awet, gampang dijaga, adol paling anyar, garansi setaun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码