+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Robot Ngunci Screw Otomatis Tipe On-line
  • Air ProRobot Ngunci Screw Otomatis Tipe On-line

Robot Ngunci Screw Otomatis Tipe On-line

Barang: Robot Ngunci Sekrup Otomatis On-line
No: GMLL100D
Apa bisa disesuaikan: ya, miturut panjaluk sampeyan
Regane: negosiasi
Ketentuan Pembayaran: T / T
FOB: ShenZhen

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Keterangan Produk:

Robot Ngunci Screw Otomatis Tipe On-line
Mesin pengunci obeng kanthi otomatis digunakake ing macem-macem industri, kayata ponsel, hard drive, keyboard,
dolanan, modul LCD / LED, peralatan komunikasi, peralatan listrik, suku cadang mobil lan perakitan proses elektronik liyane.

Fungsi:

1. Universalitas wiyar, ukurane cilik, bisa kerja sama karo lini produksi, trep kanggo ngganti produk.
2. Kanthi fungsi inspeksi cerdas, inspeksi miss kunci, kunci ora stabil, sekrup longgar lan liya-liyane.
3. Sumbu Y bisa digawe dadi stasiun dobel (yaiku, sumbu Y dobel), saengga operator bisa mbukak kanthi gantian.
4. Derajat otomatisasi sing dhuwur, operasi sing gampang sing bisa dikuasai lan bisa debug kanthi cepet.
5. Torsion sing akurat, nyetel sing cocog, lan kualitas kunci dijamin.
6. Tampilan layar tutul utawa ajar liontin sing bisa diprogram kanggo entuk operasi luwih akeh,
Liwat program sing sederhana, bisa digawe ing produksi, trep kanggo produksi lan manajemen.
7. Kanthi fungsi deteksi bocor, yen sekrup ora ngisi, bisa ngisi terus utawa miwiti proses alarm.

Fitur:

1. Desktop sekrup otomatis dipakani, ngurutake lan ngunci macem-macem sekrup.
2. tliti torsi lan nyetel sing trep, njamin kualitas kunci sekrup.
3. Panganan turbin, volume sithik lan swara, pangopènan sing gampang. Ringan lan cilik, mobilitas lan ngirit ruangan.
4. Fungsi peringatan yen ora ana sekrup. (Alarm optik optik).
5. Efisiensi tinggi. Ora prelu njupuk sekrup, mindhah sekrup banjur masang sekrup. Mung kudu ngunci sekrup sing dituju bolongan sekrup.
6. Sensor ngontrol sekrup sing dipangan siji-siji supaya ora kakehan panganan.
7. Bisa ngunci sekrup kanthi cepet, sekitar sekrup 60 sekrup per menit.

Paramèter:

1 Model GMLYY110D
2 Mode feeder Jinis Adsorpsi
3 Ukuran (L * W * H) (mm) 1100 * 800 * 1620mm
4 Bobot (kg) 120 KG
5 Jangkauan Operasi (X * Y * Z) (mm) X: 280mm; Y1 * Y2: 500mm; Z1 * Z2: 135mm
6 Sumbu 5 Axis (X, Y1, Y2, Z1, Z2)
7 Mode nyopir Precision Stepping Motor + Timing belt
8 Kacepetan maksimum X, Y 600mm / S, Z 500mm / S
9 Precision sing bola-bali X, Y, Z ± 0,02mm
10 Metode Piwulang Pengajaran Jauh / Manual Data Input / Opsional: Layar Sentuh LCD
11 Sistem motor motor stepper presisi
12 Mode transmisi Sabuk wektu + batang sekrup + rel pandhuan
13 Panel Kontrol Ajari liontin (opsional: PC utawa Layar Sentuh)
14 Brand obeng Taiwan DG / Jepang HIOS
15 Range Torsi 0,5 ~ 15kgf.cm (bisa disetel ï¼ ‰
16 Kencengake efisiensi Udakara 60 pcs / min (miturut jinis sekrup)
17 Tegangan AC 110V / 220V, 50Hz / 60Hz
18 Antarmuka Eksternal USB + RS232
19 Sumber Daya Listrik + Pneumatik
20 Kebutuhan tekanan udara 0,4 nganti 0,6MPa (4 nganti 6kg / cm2) minangka udhara garing
21 Suhu Makarya 5-40CÂ °
22 Asor Makarya 20-90% RH
 

Aplikasi:

Cocog kanggo kabeh jinis proses pengikat sekrup ing ponsel, keyboard, monitor, aksesoris mobil, dolanan, peralatan listrik omah cilik, sirkuit terintegrasi, papan sirkuit cetak, layar LCD, komponen elektronik (kayata relay, speaker), lsp.

Kita bangga entuk sertifikasi ing ngisor iki ing China


FAQ

1. Kepiye paket kasebut? Apa aman sajrone pangiriman?
Kabeh mesin dikemas nganggo karton kayu sing kuat standar sing ana umpluk.

2. Kepiye cara pangiriman? Mesin pinten dintenipun?
Kita bakal ngirim mesin kanthi DHL, Fedex, UPS, lsp (Layanan Pintu Kanggo Pintu), udakara 5 dina teka. Utawa liwat Air menyang bandara sampeyan
(Pintu Layanan Bandara), udakara 3 dina teka. Utawa liwat Segara menyang Seaport, Syarat Minium CBM: 1 CBM, udakara 30 dina teka.

3. Apa sampeyan menehi Jaminan? Kepiye babagan layanan purna jual?
Garansi 1 taun gratis kanggo suku cadang, Dhukungan teknis kabeh umur.
Kita duwe tim sales profesional, yen ana pitakon, video asisten uga disedhiyakake ing layanan sawise adol.

4, Apa mesin iki gampang digunakake? Yen aku ora duwe pengalaman, apa aku uga bisa ngoperasikake kanthi apik?
Apa sampeyan menehi manual pangguna lan video operasi kanggo ndhukung kita?
Ya, mesin kita dirancang supaya gampang digunakake, biasane sampeyan butuh 2-3 jam kanggo sinau babagan cara ngoperasikake, yen sampeyan dadi teknisi, bakal luwih cepet sinau. Kita bakal menehi manual pangguna basa Inggris kanthi gratis, lan video operasi kasedhiya.

5, Yen kita teka ing pabrik sampeyan, apa sampeyan bakal menehi pelatihan gratis?
Ya, sampeyan seneng banget ngunjungi pabrik, kita bakal ngatur pelatihan gratis kanggo sampeyan.

6. Kepiye cara pambayaran?
Kita nampa syarat pembayaran: Transfer bank, WesterUnion, Moneygram, Paypal, lsp.


Yen ana pitakon, sampeyan bisa ngirim INFIRI, utawa CHAT, kita bakal seneng ngladeni sampeyan!
Gongming Automation Technology Co., LTD
Kontak: James Lin
Email: [email protected]
Telpon: (+ 86) 153 8428 3786
WhatsApp / WeChat: + 86-153 8428 3786
Tags Panas: Robot Kunci Skru Otomatis Tipe On-line, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码