+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Robot Dispensing Lem 4-AXIS Desktop
  • Air ProRobot Dispensing Lem 4-AXIS Desktop

Robot Dispensing Lem 4-AXIS Desktop

Robot Dispensing Lem 4-AXIS Desktop
GM-TSDJ-5331

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Robot Dispensing Lem 4-AXIS Desktop

Robot Dispensing Lem Desktop 4-AXIS Desktop duwe kinerja dhuwur lan platform hemat biaya, proses kerja fleksibel lan cepet. Kacepetan dispensing, wektu, sudhut lan volume dispensing, lsp bisa dadi kontrol kaya sing dikarepake. Cocog kanggo macem-macem kontrol dispensing lem, ngganti operasi dispensasi manual, kanggo mujudake dispensing otomatis, nambah efisiensi produksi, kualitas stabil, lan tetep konsistensi proses dispensing. Bisa mbayar biaya pemulihan.

Spesifikasi Robot Dispensing Lem Desktop 4-AXIS:

Model GM-TSDJ-5331
Tegangan 110V / 220V AC
Range Operasi (X * Y * Y * Z) X500 * Y1 / 300 * Y2 / 300 * Z100mm
Akurasi Baleni ± 0,02mm
Kacepetan Gerakan 0,1 ~ 800mm / detik
Bobot Muat Maksimal 8kg / 4kg / 4kg / 3kg (X / Y / Y / Z)
Mode Ngedit Pendant Pengajaran
Kapasitas Program 999 program
Pola Gerakan Point-to-point / straight line / point, line, circle, ac
Ukuran Eksternal 650mm x 630mm x 680mm (WxDxH)
Bobot udakara 60 kg

Fitur Robot Dispensing Lem Desktop 4-AXIS:

1. Double Y Aixs bisa entuk efisiensi sing luwih dhuwur lan operasi sing luwih gampang.
2. Ganti pegawe manungsa lan ngirit biaya tenaga kerja.
3. Operasi sing gampang lan trep, kacepetan dhuwur lan kontrol sing tepat.
4. Éling dispensasi sing tepat karo motor presisi tinggi.
5. Platform struktur Linear kinerja sing apik kanthi tampilan sing apik.

Desktop 4-AXIS Glue Dispensing RobotDesktop 4-AXIS Glue Dispensing Robot


Desktop 4-AXIS Glue Dispensing Robot

Tags Panas: Robot Dispensing Lem 4-AXIS Desktop, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar rega , Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码