+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Robot Solder Otomatis Desktop Kanthi Wesi Tunggal
  • Air ProRobot Solder Otomatis Desktop Kanthi Wesi Tunggal

Robot Solder Otomatis Desktop Kanthi Wesi Tunggal

Barang: Robot Solder Otomatis Desktop Kanthi Ironavailable Tunggal
apa bisa disesuaikan: Ya, miturut panjaluk sampeyan
Nomer Model: GMLL1000-15
Regane: negosiasi
Ketentuan Pembayaran: T / T
FOB: ShenZhen

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Deskripsi Robot Solder Otomatis Desktop Kanthi Besi Tunggal

Robot Solder nyedhiyakake solusi paling apik kanggo proyek solder tanpa PCB, timbal PCB panas, lan komponen kapasitas termal sing dhuwur. Cocog kanggo kabeh jinis tugas solder sing angel lan proses solder mikro. Kanthi efektif ningkatake kualitas soldering lan konsistensi. Kajaba iku, ngirit 30% konsumsi solder dibandhingake karo solder manual.

Fungsi Robot Solder Otomatis Desktop Kanthi Besi Tunggal

1. Kontrol pemanas tenaga tinggi njamin suhu ujung nganti 350 ° C sajrone 30 detik.
2. Kanthi desain lengen klambi, ujung solder bisa diganti kanthi cepet lan gampang.
3. Mode panganan solder sing cerdas, paramèter bisa disetel kanthi bebas.
4. Fungsi reresik tip otomatis kanthi ngresiki aliran udara, sisa sampah ing pucuk bisa gampang diunekake.
5. Kanthi fungsi welding spot, seret solder, reresik otomatis lan liya-liyane.
6. Kanthi fungsi posisi sing bener, salinan posisi, susunan, lokasi otomatis lan liya-liyane. Mesin iki bisa gampang dioperasikake.
7. Kabeh jinis paramèter bisa disetel kanggo mesthekake kualitas las sing dhuwur

Fitur Robot Solder Otomatis Desktop Kanthi Besi Tunggal

1. Ditrapake kanggo macem-macem produk, suhu solder bisa disetel kanthi bebas.
2. Unit wesi sing didol bisa diatur kanthi multi arah, sing bisa nglindhungi PCB lan komponen saka kerusakan.
3. Suhu sing dikontrol kanthi jumlah (kahanan hawa statis: ± 1â "ƒ).
4. Kanthi Liontin Pengajaran LCD genggam, program kasebut gampang lan gampang dipelajari.
5. Ing proses solder, ujung solder duwe pemulihan panas kanthi cepet lan umur dawa.

Parameter Robot Solder Otomatis Desktop Kanthi Wesi Tunggal:

1 Model GM-PT-HX5331
2 Daya Heating 150 ~ 300W
3 Rentang Suhu Preheating 0â „ƒ ~ 550â„ ƒ
4 Diameter Kawat Solder 0,5, 0,6, 0,8, 1,0, 1,2 (mm)
5 Jangkauan Operasi (X * Y * Z) (mm) 480 * 280 * 80mm
6 Paksi 5 Axis (X, Y1, Y2, Z, R)
7 Kacepetan maksimum X, Y 500mm / S, Z 300mm / S
8 Precision sing bola-bali X, Y, Z Â ± 0,02mm
9 Metode Piwulang Pengajaran Jauh / Manual Data Input / Opsional: Layar Sentuh LCD
10 Sistem motor motor stepper presisi
11 Mode transmisi Precision Stepping Motor + Timing belt
12 Panel Kontrol Ajari liontin (opsional: PC utawa Layar Sentuh)
13 Tegangan AC 110V / 220V, 50Hz / 60Hz
14 Antarmuka Eksternal USB + RS232
15 Sumber Daya Listrik + Pneumatik
16 Kebutuhan tekanan udara 0,4 nganti 0,6MPa (4 nganti 6kg / cm2) minangka udhara garing
17 Ukuran (L * W * H) (mm) 1040 * 680 * 900mm
18 Bobot (kg) 65 KG
19 Suhu Makarya 5-40C °
20 Asor Makarya 20-90% RH

Aplikasi Robot Solder Otomatis Desktop Kanthi Besi Tunggal:

Robot iki digunakake kanggo ngelas kabeh jinis komponen elektronik plug-in kayata kapasitor, resistor, colokan,kothak tameng, lsp. uga macem-macem konektor elektronik, tiang lampu LED lan strip cahya, colokan kabel video, colokan kabel audio,Kabel kabel RF, soket, kabel headphone, kabel komputer, kabel USB, saluran listrik lan papan ciruit cilik lsp.

Desktop Automated Soldering Robot With Single IronDesktop Automated Soldering Robot With Single IronDesktop Automated Soldering Robot With Single IronDesktop Automated Soldering Robot With Single IronDesktop Automated Soldering Robot With Single IronDesktop Automated Soldering Robot With Single Iron

Tags Panas: Robot Solder Otomatis Desktop Kanthi Besi Tunggal, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, rega, Dhaptar rega , Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码