+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Mesin Kunci Sekrup Otomatis Desktop
  • Air ProMesin Kunci Sekrup Otomatis Desktop

Mesin Kunci Sekrup Otomatis Desktop

Barang: Mesin Kunci Sekrup Otomatis
Apa bisa dadi customizable Ya¼Œ¼Œ miturut panjaluk sampeyan
Regane: negosiasi
Ketentuan Pembayaran: T / T
FOB: ShenZhen

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Fungsi Mesin Kunci Sekrup Otomatis Desktop:

1. Universalitas wiyar, ukurane cilik, bisa kerja sama karo lini produksi, trep kanggo ngganti produk.
2. Kanthi fungsi inspeksi cerdas, inspeksi miss kunci, kunci ora stabil, sekrup longgar lan liya-liyane.
3. Sumbu Y bisa digawe dadi stasiun dobel (yaiku, sumbu Y dobel), saengga operator bisa mbukak kanthi gantian.
4. Derajat otomatisasi sing dhuwur, operasi sing gampang sing bisa dikuasai lan bisa debug kanthi cepet.
5. Torsion sing akurat, nyetel sing cocog, lan kualitas kunci dijamin.
6. Tampilan layar tutul utawa ajar liontin sing bisa diprogram kanggo entuk operasi luwih akeh,
Liwat program sing sederhana, bisa digawe ing produksi, trep kanggo produksi lan manajemen.
7. Kanthi fungsi deteksi bocor, yen sekrup ora ngisi, bisa ngisi terus utawa miwiti proses alarm.

Kaluwihan Mesin Kunci Sekrup Otomatis Desktop:

1. Nyuda biaya: Operasi kanthi efisiensi dhuwur mung bisa dipikolehi dening siji wong.
Efisiensi siji wong + siji mesin dadi efisiensi 3-5 wong.
2. Efisiensi tinggi: jumlah obeng listrik sumbu Z bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan.
Sawetara obeng listrik bisa mlaku bebarengan.
3.Luwih santai: peralatan siji kanggo buruh tunggal, bubar rampung mbukak, Kurangi intensitas tenaga kerja para pekerja.
4. Keandalan: Sistem alarm otomatis, digunakake> 20 jam.
5. Gambar sing apik: Peralatan otomatis sing cerdas nampilake lini produksi anyar ing pabrik, sing
mbantu perusahaan nggawe citra teknologi dhuwur.
6. Kustomisasi: Robot bisa disesuaikan adhedhasar syarat pelanggan ing unit produk.

Parameter Mesin Kunci Sekrup Otomatis Desktop:

1 Model LYY4441
2 Mode feeder Jinis Adsorpsi
3 Ukuran (L * W * H) (mm) 700 * 580 * 650mm
4 Bobot (kg) 45 KG
5 Jangkauan Operasi (X * Y * Z) (mm) 380 * 365 * 65mm
6 Sumbu 4 poros (X, Y1, Y2, Z)
7 Mode nyopir Precision Stepping Motor + Timing belt
8 Kacepetan maksimum X, Y 600mm / S, Z 500mm / S
9 Precision sing bola-bali X, Y, Z ± 0,02mm
10 Metode Piwulang Pengajaran Jauh / Manual Data Input / Opsional: Layar Sentuh LCD
11 Sistem motor motor stepper presisi
12 Mode transmisi Sabuk wektu + batang sekrup + rel pandhuan
13 Panel Kontrol Ajari liontin (opsional: PC utawa Layar Sentuh)
14 Brand obeng Taiwan DG / Jepang HIOS
15 Range Torsi 0,5 ~ 15kgf.cm (bisa disetel ï¼ ‰
16 Kencengake efisiensi Udakara 60 pcs / min (miturut jinis sekrup)
17 Tegangan AC 110V / 220V, 50Hz / 60Hz
18 Antarmuka Eksternal USB + RS232
19 Sumber Daya Listrik + Pneumatik
20 Kebutuhan tekanan udara 0,4 nganti 0,6MPa (4 nganti 6kg / cm2) minangka udhara garing
21 Suhu Makarya 5-40C °
22 Asor Makarya 20-90% RH

Kita bangga entuk sertifikasi ing ngisor iki ing China

FAQ

1. Kepiye paket kasebut? Apa aman sajrone pangiriman?
Kabeh mesin dikemas nganggo karton kayu sing kuat standar sing ana umpluk.

2. Kepiye cara pangiriman? Mesin pinten dintenipun?
Kita bakal ngirim mesin kanthi DHL, Fedex, UPS, lan liya-liyane (Door to Door Service), udakara 5 dina teka. Utawa liwat Air menyang bandara (Door to Airport Service), udakara 3 dina teka. Utawa liwat Segara menyang Seaport, Syarat Minium CBM: 1 CBM, udakara 30 dina teka.

3. Apa sampeyan menehi Jaminan? Kepiye babagan layanan purna jual?
Garansi 1 taun gratis kanggo suku cadang, Dhukungan teknis kabeh umur.
Kita duwe tim sales profesional, yen ana pitakon, video asisten uga disedhiyakake ing layanan sawise adol.

4, Apa mesin iki gampang digunakake? Yen aku ora duwe pengalaman, apa aku uga bisa ngoperasikake kanthi apik?
Apa sampeyan menehi manual pangguna lan video operasi kanggo ndhukung kita?
Ya, mesin kita dirancang supaya gampang digunakake, biasane sampeyan butuh 2-3 jam kanggo sinau babagan cara ngoperasikake, yen sampeyan dadi teknisi, bakal luwih cepet sinau. Kita bakal menehi manual pangguna basa Inggris kanthi gratis, lan video operasi kasedhiya.

5, Yen kita teka ing pabrik sampeyan, apa sampeyan bakal menehi pelatihan gratis?
Ya, sampeyan seneng banget ngunjungi pabrik, kita bakal ngatur pelatihan gratis kanggo sampeyan.

6. Kepiye cara pambayaran?
Kita nampa syarat pembayaran: Transfer bank, WesterUnion, Moneygram, Paypal, lsp. Yen ana pitakon, sampeyan bisa ngirim INFIRI, utawa CHAT, kita bakal seneng ngawula sampeyan!


Gongming Automation Technology Co., LTD
Kontak: James Lin
Email: [email protected]
Telpon: (+ 86) 153 8428 3786
WhatsApp / WeChat: + 86-153 8428 3786
Tags Panas: Mesin Pengunci Sekrup Otomatis Desktop, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Penawaran , CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码