+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Robot Dispenser Desktop Kanthi Motor Stepping Mikro
  • Air ProRobot Dispenser Desktop Kanthi Motor Stepping Mikro

Robot Dispenser Desktop Kanthi Motor Stepping Mikro

Barang: Robot Dispenser Desktop Kanthi Motor Stepping Mikro
apa bisa disesuaikan: ya, miturut panjaluk sampeyan
Nomer Model: GMLL1000-9
Regane: negosiasi
Ketentuan Pembayaran: T / T
FOB: ShenZhen

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Robot Dispenser Desktop Kanthi Motor Stepping Mikro 
 
Katrangan Produk
Robot dispensing lem kita duwe platform performa tinggi lan hemat biaya, proses makarya fleksibel lan cepet. Kacepetan dispensing, wektu, sudhut lan volume dispensing, lsp bisa dadi kontrol kaya sing dikarepake. Cocog kanggo macem-macem kontrol dispensing lem, ngganti operasi dispensasi manual, kanggo mujudake dispensing otomatis, nambah efisiensi produksi, kualitas stabil, lan tetep konsistensi proses dispensing. Bisa mbayar biaya pemulihan.

Fitur

1 Ganti pegawe manungsa lan ngirit biaya tenaga kerja.
2 Operasi sing gampang lan trep, kacepetan dhuwur lan kontrol sing tepat.
3 Éling dispensasi sing tepat karo motor presisi tinggi.
4 Platform struktur Linear kanthi kinerja apik kanthi tampilan sing apik.
5 Desain multi-sumbu paduan aluminium kaku banget njamin linuwih lan akurasi.
Fungsi
1 Jinis desktop bisa dilebokake ing garis produksi.
2 Panganan otomatis lem, kekandelan lem, kacepetan lem, wektu dispensasi, wektu mandheg bisa disetel paramèter, stabilitas lem dhuwur.
3 Fleksibilitas: Jadwal universal standar cocog kanggo macem-macem syarat produksi.
4 Layar tutul sing luwih gampang kanggo pangguna utawa ngajar operasi liontin, gampang dioperasikake. Parameter teknis eksternal lan fungsi tes manual bisa diatur kanthi langsung dening teknisi.
5 Nduweni macem-macem fungsi, kayata titik gambar, garis, poligon, busur, lingkaran, kurva ora teratur, tween terus-terusan lan gerakan telung sumbu.
6 Mesin dispensasi bisa digunakake tanpa sambungan liontin.
7 Kasedhiya macem-macem jinis katup distribusi, kayata katup distribusi sekrup, katup pengukur, lan katup injeksi kanggo memenuhi persyaratan produksi sing beda-beda.
Aplikasi
Robot dispensing otomatis digunakake ing macem-macem industri, kayata:
Produk Listrik: Bagian elektronik, sirkuit terintegrasi, tempel solder papan sirkuit, proteksi tetep lan debu lan kelembapan, layar kristal cair LCD, speaker, headphone, audio, LED, lensa optik, trafo SMD, relay.
Produk komunikasi: keypad, iketan casing ponsel, radio, telpon, komputer, MP4, dolanan elektronik, ikatan sasis, switch, konektor, kabel plug.
Parameter
1 Model GM-PT-DJ331GJ
2 Kontrol Dispensing Sistem Kontrol Dispensing
3 Kacepetan Dispensasi Miturut syarat produk pelanggan lan jinis lem
4 Bobot Muat Maksimal 8kgs (kanggo platform kerja)
5 Jangkauan Operasi (X * Y * Z) (mm) 280 * 280 * 80mm
6 Paksi 3 poros (X, Y, Z)
7 Kacepetan maksimum X, Y 500mm / S, Z 300mm / S
8 Precision sing bola-bali X, Y, Z ± 0,02mm
9 Metode Piwulang Pengajaran Jauh / Manual Data Input / Opsional: Layar Sentuh LCD
10 Sistem motor motor stepper presisi
11 Mode transmisi Precision Stepping Motor + Timing belt
12 Panel Kontrol Ajari liontin (opsional: PC utawa Layar Sentuh)
13 Tegangan AC 110V / 220V, 50Hz / 60Hz
14 Antarmuka Eksternal USB + RS232
15 Sumber Daya Listrik + Pneumatik
16 Kebutuhan tekanan udara 0,4 nganti 0,6MPa (4 nganti 6kg / cm2) minangka udhara garing
17 Ukuran (L * W * H) (mm) 650 * 630 * 680mm
18 Bobot (kg) 50 KG
19 Suhu Makarya 10-40C °
20 Asor Makarya 20-90% RH

Tags Panas: Robot Dispenser Desktop Kanthi Motor Stepping Mikro, Pabrikan, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, rega, Dhaptar rega , Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码