+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Sterilisasi Topeng Wajah sing Bisa Dipakai
  • Air ProSterilisasi Topeng Wajah sing Bisa Dipakai
  • Air ProSterilisasi Topeng Wajah sing Bisa Dipakai
  • Air ProSterilisasi Topeng Wajah sing Bisa Dipakai
  • Air ProSterilisasi Topeng Wajah sing Bisa Dipakai
  • Air ProSterilisasi Topeng Wajah sing Bisa Dipakai
  • Air ProSterilisasi Topeng Wajah sing Bisa Dipakai
  • Air ProSterilisasi Topeng Wajah sing Bisa Dipakai

Sterilisasi Topeng Wajah sing Bisa Dipakai

Sampeyan bisa yakin bisa tuku Sterilizer Topeng Wajah Sekali Pakai saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Disposable Face Mask Sterilizer 

Pambuka Sterilisasi Topeng Wajah Sekali Pakai

 

Wong nggunakake prinsip Sterilisasi Topeng Wajah Sekali Pakai kanggo ngenalake teknologi sterilisasi lan teknologi desinfeksi profesional ing rumah sakit menyang bidang sterilisasi lan desinfeksi saben dina. Nggunakake sinar ultraviolet frekuensi dhuwur kanggo ngrusak DNA saka macem-macem mikroorganisme sajrone 20 detik nganti 1 menit, lan bisa mateni 99% bakteri lan virus, kalebu: influenza, virus hepatitis, salmonella, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Bacillus subtilis var. Lan macem-macem sumber jamur, alergen, kanggo nyedhiyakake lingkungan sing aman kanggo sandhangan, panganan lan papan perlindungan, utamane kanggo panganan, obat-obatan, kosmetik, barang-barang meja, barang-barang pribadi lan umum, lan barang-barang liyane kanthi sterilisasi cepet.

 

Ringkesan Sterilisasi Topeng Wajah Disposable iki bisa digunakake kanggo nindakake udara lan obyek. Digunakake ing peralatan pamrosesan panganan lan minuman lan alat kemasan, pabrik panganan, pabrik kosmetik, pabrik susu, pabrik anggur, pabrik minuman, toko roti lan kamar adhem. Lan bisa nambah umur rak produk lan standar liyane.

 

Metode iradiasi ultraviolet paramèter ditindakake ing panganan, lan bisa mateni organisme gelombang mikro (kayata Escherichia coli, cetakan) ing njero utawa nyuda gunggunge sapasang panganan pisanan. Kunci kanggo nggunakake rong cara fisik iki yaiku milih kahanan sing cocog lan minimalake tes kerusakan saka bahan-bahan asli panganan bubuk. Gelombang mikro bisa nyuda komposisi asli panganan, lan bisa ngontrol total bakteri lan jumlah bakteri. Mula, mesin panganan iki cocog kanggo sinar ultraviolet yen ana iradiasi ultraviolet relatif.

 

Model

GMKJ-UV2000

Kekuwatan

600W / 220V

Kapasitas

200 pcs / h

Area feed port / outlet

500mm

Dawa kebak peralatan

2000mm

Area kerja UV

1200mm

Entrance / Dhuwur metu

200 / 500mm

Dhuwur konveyor saka gound

750mm

Ukuran (L * W * H):

2100mmx800mmx1000mm

Bobot

150kg

 

Tags Panas: Sterilisasi Topeng Wajah Sekali Pakai, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码