+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Mesin Pembuat Topeng Wajah Medis Bedah
  • Air ProMesin Pembuat Topeng Wajah Medis Bedah
  • Air ProMesin Pembuat Topeng Wajah Medis Bedah
  • Air ProMesin Pembuat Topeng Wajah Medis Bedah
  • Air ProMesin Pembuat Topeng Wajah Medis Bedah
  • Air ProMesin Pembuat Topeng Wajah Medis Bedah
  • Air ProMesin Pembuat Topeng Wajah Medis Bedah
  • Air ProMesin Pembuat Topeng Wajah Medis Bedah
  • Air ProMesin Pembuat Topeng Wajah Medis Bedah

Mesin Pembuat Topeng Wajah Medis Bedah

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Mesin Masker Wajah Medis Bedah Pakai saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Disposable Surgical Medical Face Mask Making Machine

Mesin Pembuat Topeng Wajah Medis Sekali Pakai Pambuka:

 

Mesin topeng otomatis saham iki biasane digunakake kanggo nggawe topeng datar sing bisa digunakake kanthi otomatis. Sistem kontrol suhu servo lan suhu sing digunakake dikendhalekake dening program PLC kanggo nggawe bahan saka senyawa: nggawe / ngelas / doyo / gelang telinga las rampung ing siji wektu, lan kabeh proses produksi wis otomatis otomatis. Mesin Pembuat Masker Wajah Bedah Medis Sekali Pakai minangka proses nggawe macem-macem topeng kanthi kinerja filtrasi terus-terusan liwat proses kayata cetakan lempitan panas, las ultrasonik, penghapusan kethokan, lan pengelasan tali jembatan irung earband. Kecepatan produksi topeng yaiku 80 potong / menit lan luwih dhuwur, lan pass rate luwih saka 98%, sing luwih dhuwur tinimbang produk sing padha.

Disposable Surgical Medical Face Mask Making Machine

1. Kecepatan sing bisa disetel, kualitas produk stabil, gampang dioperasikake, efisiensi produksi dhuwur, 80 tablet per menit.

2. Bingkai paduan aluminium, kontrol layar tutul, wektu internal, output total, output dina, nyetel jumlah alarm otomatis lan mandeg, kacepetan film penyesuaian jinis kunci digital.

3. Motor nganggo motor gir telung tahap, fungsi rem sabuk pengurangan kecepatan roda magnetik, swara murang sithik.

4. Cetakan topeng iku kabeh nganggo las ultrasonik, kinerja sing unggul, film kanthi kecepatan tinggi.


Kapasitas output

80 pcs / menit

Tingkat kualifikasi topeng

98%

Tingkat kesalahan mesin

â ‰ ¤2%

Kontrol ketegangan materi feed

Otomatis

Ukuran topeng output

95 (W) * 145 ~ 180 (L) mm

Cacah topeng output

1 ~ 4 (pilih-pilih, sampeyan bisa ngisi karbon aktif)

Total fungsi count produksi

Nggih

Fungsi count batch

Ya, bisa dirampungake

Alarm rusak

Nggih

Las topeng

Luwes

Masker lempitan

Luwes

Lingkungan operasi

Temp 10 ~ 35â "ƒ, asor 5-35%

Konsumsi udara tekanan

0,5 ~ 0,7Mpa, 300L / mnt

Werna tampilan

Bisa disesuaikan

Pasokan listrik

AC.380V ± 5%, 50Hz, 9KW

Oversize

7000mm (L) Ã — 4500mm (W) Ã — 1900mm (H)

Bobot

Udakara 4000kg

Layanan Kita

1) Nyedhiyakake hotline layanan 24 jam.

2) Mbales lan nemokake solusi ing wektu paling cedhak miturut sarat pelanggan.

3) Nyedhiyakake layanan telpon kanggo mbantu pelanggan ngrampungake masalah.

4) Nyedhiyakake gratis kanggo instalasi mesin uga komisioning, lan ngandhani pelanggan babagan carane njaga mesin.

5) Siapake pelacakan umpan balik pelanggan sajrone seminggu sawise instalasi mesin nganti kepuasan pelanggan.

6) Nyedhiyakake jaminan siji taun lan perawatan seumur hidup.


Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Mesin Masker Wajah Medis Bedah Pakai saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.


Tags Panas: Mesin Pembuat Masker Wajah Medis Bedah Sekali Pakai, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar rega , Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码