+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Kepala Ganda Kanthi Robot Solder Tampilan Digital
  • Air ProKepala Ganda Kanthi Robot Solder Tampilan Digital

Kepala Ganda Kanthi Robot Solder Tampilan Digital

Kepala kaping pindho kanthi Robot Solder tampilan digital
GM-HX-TS5331-Dobel

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Kepala Ganda Kanthi Robot Solder Tampilan Digital:


Double Head With Digital Display Soldering Robot nyedhiyakake solusi paling apik kanggo proyek solder kanthi bebas timah, PCB panas panas, lan komponen kapasitas termal sing dhuwur. Cocog kanggo kabeh jinis tugas solder sing angel lan proses solder mikro. Kanthi efektif ningkatake kualitas soldering lan konsistensi. Kajaba iku, ngirit 30% konsumsi solder dibandhingake karo solder manual.

Features of Kepala Ganda Kanthi Robot Solder Tampilan Digital:


1. Kontrol pemanas listrik dhuwur njamin suhu tip nganti 350 ° C sajrone 30 detik;
2. Kanthi desain lengen klambi, ujung solder bisa diganti kanthi cepet lan gampang.
3. Mode panganan solder sing cerdas, paramèter bisa disetel kanthi bebas.
4. Fungsi reresik ujung otomatis kanthi ngresiki aliran udara, sisa sampah ing pucuk bisa gampang diunekake.

Spesifikasi Kepala Ganda Kanthi Robot Solder Tampilan Digital:

ModelGM-HX-TS5331-Dobel
Tegangan110V / 220V
Daya Heating150 ~ 300W
Rentang Suhu Preheating0â „ƒ ~ 550â„ ƒ
Sumbu5
Range Operasi (X * Y * Z)500 x 400 x 80mm
Kacepetan GerakanX * Y Sumbu: 0.1~600mm/sec, Z Sumbu :0.1~400mm/sec
Baleni Akurasi Posisi ± 0,002mm (X * Y * Z)
Resolusi0,01mm (X * Y * Z)
Maximum Load Bobot8kg (kanggo platform kerja)
Diameter Kawat Solder0,5, 0,6, 0,8, 1,0, 1,2 (mm)
Kapasitas Program 
Suhu Operasi0â „ƒ ~ 40â„ ƒ
Operasi Kelembapan20 ~ 90%
Ukuran Eksternal1040 x 680 x 900mm
Bobotudakara 85kgs

Konfigurasi Dasar:

Tags Panas: Kepala Ganda Kanthi Robot Solder Tampilan Digital, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga , Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码