+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Mesin Las Loop Telinga
  • Air ProMesin Las Loop Telinga
  • Air ProMesin Las Loop Telinga
  • Air ProMesin Las Loop Telinga
  • Air ProMesin Las Loop Telinga

Mesin Las Loop Telinga

Ing dhasar mesin topeng gaya lawas, Mesin Las Telinga Loop duwe output sing luwih stabil lan dhuwur lan ngowahi cara puteran kanggo puteran telinga.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Ear Loop Welding Machine


Mesin Las Telinga Loop yaiku masang sabuk elastis sudhut 3-7 mm ing loro-lorone topeng rai sing kosong kanthi welding ultrasonik. Mung perlu 1 operator kanggo nyelehake tutup masker ing sabuk obah siji-siji lan topeng rai sing wis rampung bakal digawe mesin kanthi otomatis. Ing dhasar mesin topeng gaya lawas, Mesin Las Telinga Loop duwe output sing luwih stabil lan dhuwur lan ngowahi cara puteran kanggo puteran telinga.

Spesifikasi Mesin Las Loop Telinga:

Daya (W):

2.5KW

Ukuran (L * W * H):

1960 * 390 * 2300mm

Bobot:

410kg

Kahanan:

Anyar

Kelas Otomatis:

Otomatis

Papan Asal:

Dongguan, China

Jeneng:

Mingshuo

Tegangan:

220V

Sertifikasi:

CE

Jeneng:

Mesin Pembuat Topeng Earloop Sekali Pakai

Bahan pesawat awak:

Paduan aluminium

Mode Kontrol:

Deteksi fotoelektrik

Kapasitas:

40-50 pcs / min

Garansi:

1 taun

 

Tags Panas: Mesin Las Telinga Loop, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Penawaran CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码