+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Industri Elektronik 4 sumbu Mesin Fastening Sekrup Otomatis, Mesin Obeng Otomatis
  • Air ProIndustri Elektronik 4 sumbu Mesin Fastening Sekrup Otomatis, Mesin Obeng Otomatis

Industri Elektronik 4 sumbu Mesin Fastening Sekrup Otomatis, Mesin Obeng Otomatis

Kemampuan Suplai: 400 Set / Set saben Sasi
Rincian Kemasan: kemasan kayu
Pelabuhan: Shenzhen
Wektu Utama:
Jumlah (Set) 1 - 1> 1
Wektu Utama (dina) 25 Kanggo dirembug
Industri Elektronik 4 sumbu Mesin Fastening Sekrup Otomatis, Mesin Obeng Otomatis

Kirim Enquiry

Katrangan Product


Industri Elektronik 4 sumbu Mesin Fastening Sekrup Otomatis, Mesin Obeng Otomatis

Fitur

1. nyedhot udara vakum, kanggo entuk panganan otomatis lan ngaco.
2. Programming kanthi mulang pandent, gampang banget sinau operasi kasebut.
3. Kunci bocor, Kunci ngambang, deteksi strip ngambang.
4. Rong meja kerja liya, nambah efisiensi kerja.
5. Sekrup diatur kanthi otomatis, lan njupuk kanthi sinkron.
6. Pemeriksaan vakum kanggo mesthekake yen saben bisa nyedhot sekrup sadurunge diikat.
7. Makarya ing bidang dhuwur lan endhek.

Spesifikasi

Range operasi: X / Y / Z (mm) 500 * 300 * 300 * 100
Axis Kontrol Motor No.: 4-Axis
Kacepetan Gerakan: 500mm / s
Baleni akurasi posisi: ± 0,02mm
Kapasitas panyimpenan file 999+ file
Sistem Motor: Motor Precision loop tertutup
Mode Transmisi: Sabuk sinkron + Pandhuan Linear Precision
Tegangan Input: AC110 ~ 230V
Antarmuka Kontrol Eksternal RS232
Programming Mode Hand nganakake programmer pengajaran
Fungsi deteksi Vakum Fitur
Suhu kerja 5 ~ 40â "ƒ
Sekrup Aplikasi M1.0-M6
Screw Feeder (kanggo Sekrup Pembeli) Hios Brand
Brand obeng Kilews
Ukuran 716 X 588 X 620mm

Tags Panas: Industri Elektronik 4 sumbu Robot Mesin Sekrup Otomatis, Mesin Obeng Otomatis, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码