+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Mesin Masker Wajah (1 + 1)
  • Air ProMesin Masker Wajah (1 + 1)
  • Air ProMesin Masker Wajah (1 + 1)

Mesin Masker Wajah (1 + 1)

Kita minangka perusahaan manufaktur profesional kanthi desain Mesin Masker Wajah (1 + 1), produksi macem-macem cetakan otomatis, uga pasokan lan penjualan aksesoris. Ing ngisor iki babagan Mesin Pembuat Topeng Wajah (1 + 1) sing ana gandhengane, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Mesin Pembuat Topeng Wajah (1 + 1).

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Face Mask Making Machine (1+1)

Baris Mesin Masker Wajah (1 + 1) iki minangka mesin topeng siji-siji kanthi otomatis, siji mesin awak drive siji mesin las loop telinga. Sawise mesin awak utama ngasilake awak topeng, lembar awak topeng dikirim menyang piring topeng kanthi sabuk conveyor, banjur potongan topeng dikirim menyang mesin las loop kuping liwat piring. Mesin las banjur ngrampungake kuping las loop kanthi ultrasonik Banjur topeng lengkap metu.

Mesin Masker Wajah iki (1 + 1) nggunakake PLC, kontrol layar tutul, motor servo, transmisi sing tepat, kontrol stabil lan kacepetan sing bisa diatur.

Face Mask Making Machine (1+1)

Fitur Mesin Masker Wajah (1 + 1):

1. Stabilitas dhuwur, tingkat kegagalan sithik, katon ayu tanpa teyeng;

2. Kontrol pemrograman PLC komputer, drive servo, tingkat otomatisasi dhuwur;

3. Deteksi fotoelektrik bahan baku supaya ora ana kesalahan lan nyuda sampah.


Parameter

Model:

GM-PM-001

Materi

Kain Non Woven, lebur diunekake ditenun

Mesin:

5000x2500x1700mm

Sistem

PLC

Frekuensi:

50HZ

Tenaga kerja mbutuhake

1wong

Tegangan:

220V, Tegangan lokal

Bobot

1050KG

Daya:

5kw

Jinis produksi

dawa â ‰ ¤175mm, jembaré â ‰ ¤95mm

Tekanan Udara:

5-6KG / CM2

Transportasi

Liwat udhara, liwat segara, nganggo truk

Kapasitas:

40-50 / min

Lingkungan

Temp 10 ~ 35â "ƒ, asor 5-35%

Ukuran topeng output:

175 (L) * 95 (W) mm

Wektu timbal

2-7dyas sawise mbayar

Face Mask Making Machine (1+1)

Tags Panas: Masker Pembuat Masker Wajah (1 + 1), Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码