+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Mesin Masker Wajah (1 + 2)
  • Air ProMesin Masker Wajah (1 + 2)
  • Air ProMesin Masker Wajah (1 + 2)
  • Air ProMesin Masker Wajah (1 + 2)
  • Air ProMesin Masker Wajah (1 + 2)
  • Air ProMesin Masker Wajah (1 + 2)

Mesin Masker Wajah (1 + 2)

Kita minangka perusahaan inovatif, didegake ing taun 2008, dununge ing Dongguan, China. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi Mesin Masker Wajah (1 + 2).

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Face Mask Making Machine (1+2)

Face Mask Making Machine (1 + 2) yaiku mesin topeng siji-loro otomatis, siji mesin awak loro mesin band kuping. Sawise mesin awak utama ngasilake awak topeng, lembar awak topeng dikirim menyang mekanisme balik kanthi struktur sabuk conveyor, lan piring topeng dibalik menyang sabuk conveyor sing disambungake menyang mesin pita telinga liwat mekanisme puter, banjur potongan topeng dikirim menyang mesin tape kuping liwat sabuk conveyor. Ing sisih ngarep piring topeng pisanan, pungkasane, sheet topeng dilebokake ing piring topeng mesin band kuping kanthi menet mudhun silinder udara. Mesin band kuping banjur ngrampungake welding band saka kuping, topeng, lsp. Kanggo ngrampungake topeng band kuping. Produksi produk.

Face Mask Making Machine (1 + 2) nganggo PLC, kontrol layar tutul, motor servo, transmisi sing tepat, kontrol stabil lan kecepatan sing bisa diatur.

Fitur Mesin Masker Wajah (1 + 2):

1. Stabilitas dhuwur, tingkat kegagalan sithik, katon ayu tanpa teyeng;

2. Kontrol pemrograman PLC komputer, drive servo, tingkat otomatisasi dhuwur;

3. Deteksi fotoelektrik bahan baku supaya ora ana kesalahan lan nyuda sampah.

Parameter

Model:

GM-PM-002

Materi

Kain Non Woven, lebur diunekake ditenun

Mesin:

6500x3000x1700mm

Sistem

PLC

Frekuensi:

50HZ

Tenaga kerja mbutuhake

2-4 wong

Tegangan:

220V, Tegangan lokal

Bobot

1600KG

Daya:

7.5kw

Jinis produksi

dawane â ‰ ¤ 90mm, jembaré â ‰ ¤175mm

Tekanan Udara:

5-6KG / CM2

Transportasi

Liwat udhara, liwat segara, nganggo truk

Kapasitas:

100 pcs / min

Lingkungan

Temp 10 ~ 35â "ƒ, asor 5-35%

Ukuran topeng output:

175 (L) * 95 (W) mm

Wektu timbal

2-7dyas sawise mbayar

Face Mask Making Machine (1+2)

Tags Panas: Mesin Pembuat Topeng Wajah (1 + 2), Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码