+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Mesin Masker Wajah Medis Bedah Pakai Kanthi Otomatis
  • Air ProMesin Masker Wajah Medis Bedah Pakai Kanthi Otomatis

Mesin Masker Wajah Medis Bedah Pakai Kanthi Otomatis

Mesin Masker Wajah Medis Bedah Pakai Kanthi Otomatis

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Mesin Masker Wajah Medis Bedah Pakai Kanthi Otomatis


1. Kecepatan sing bisa diatur, kualitas produk stabil, gampang dioperasikake, efisiensi produksi dhuwur, 100 tablet per menit.

2. Bingkai paduan aluminium, kontrol layar tutul, wektu internal, output total, output dina, atur jumlah alarm otomatis lan mandheg, kacepetan film penyesuaian jinis kunci digital.

3. Motor nganggo motor gir telung tahap, fungsi rem sabuk pengurangan kecepatan roda magnetik, swara murang sithik.

4. Cetakan topeng iku kabeh nganggo las ultrasonik, kinerja sing unggul, film kanthi kecepatan tinggi.

Tags Panas: Mesin Pembuat Masker Wajah Medis Sekali Pakai Otomatis, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码