+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Mesin Topeng KN95 Otomatis Lengkap
  • Air ProMesin Topeng KN95 Otomatis Lengkap
  • Air ProMesin Topeng KN95 Otomatis Lengkap

Mesin Topeng KN95 Otomatis Lengkap

Mesin Topeng KN95 Otomatis Full digunakake kanggo nggawe topeng debu lipat, lan rampung kanthi otomatis kanthi kontrol PLC. Mesin Topeng KN95 Otomatis Lengkap bisa menehi perlindungan saka infeksi pernafasan lan digunakake ing polusi debu.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Mesin Topeng KN95 Otomatis Lengkap 

Mesin Topeng KN95 Otomatis Lengkap paramèter

Application of Mesin Topeng KN95 Otomatis Lengkap

Mesin Topeng KN95 Otomatis Lengkap is used to manufacture folding dust mask, and finished it with fully-auto by PLC controlled. Mesin Topeng KN95 Otomatis Lengkap can provide protection against respiratory infections and working under dust pollution.

Structural features of Mesin Topeng KN95 Otomatis Lengkap

1. Operasi otomatis lan sederhana, kanthi efisiensi tinggi.

2.PLC kontrol, detektor fotoelektrik kanthi kinerja stabil

3. Ngirit wektu lan tenaga kerja kanthi welding ultrasonik.

4. Fitur antarmuka lan setelan sing gampang lan cepet

5. Fungsi gagal diagnosis awake dhewe, tampilan kegagalan sing jelas.

6. Sistem nyopir sing gampang, kerja sing bisa dipercaya lan perawatan sing gampang

7. Kabeh kontrol dipikolehi kanthi piranti lunak, trep kanggo nyetel fungsi.

8. Mesin digawe saka paduan aluminium kanthi kekuatan sing kuat lan penampilan sing apik.

Construction of Mesin Topeng KN95 Otomatis Lengkap

Mesin Topeng KN95 Otomatis Lengkap

Unit nglereni

1). Unit pakan kabel irung

2). Unit pengisi ulang

3). Unit ngeculake

4). Unit nglereni rampung

5) .Sistem las rampung

6). Unit lempitan

7). Unit pakan gelung kuping sing bener

8). Unit pakan gelung kuping kiwa

9). Unit pengelasan

10). Unit pengisi ulang

Technical specification of Mesin Topeng KN95 Otomatis Lengkap

Model

GMKJ-KN95QZD

Ukuran mesin

Rak Kain Mesin(mmï¼ ‰ :L2800 X W1200 X H1700

Bagian mburi mesin (mm): L5000 X W1200 X H1700

Output

30-35 pcs / min

Bobot mesin

1050kg

Tegangan

220V

Kekuwatan

4,5kw

Tekanan

6-8kg

Mesin dijupuk nyata

Mesin Topeng KN95 Otomatis Lengkap

 

 

Tags Panas: Mesin Topeng KN95 Otomatis Lengkap, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Harga, Penawaran , CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码