+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Robot Solder GM-HX-TS5331R (kanthi tampilan)
  • Air ProRobot Solder GM-HX-TS5331R (kanthi tampilan)

Robot Solder GM-HX-TS5331R (kanthi tampilan)

Robot Solder:
GM-HX-TS5331R
GM-HX-TS5331R Soldering Robot (with display) provides the best solution for soldering job on lead-free, heat dissipating PCB, and high thermal capacity components.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Robot Solder GM-HX-TS5331R (kanthi tampilan)

Robot Solder:


Robot Solder nyedhiyakake solusi paling apik kanggo proyek solder tanpa PCB, timbal PCB panas, lan komponen kapasitas termal sing dhuwur. Cocog kanggo kabeh jinis tugas solder sing angel lan proses solder mikro. Kanthi efektif ningkatake kualitas soldering lan konsistensi. Kajaba iku, ngirit 30% konsumsi solder dibandhingake karo solder manual.

Fitur:

1. Ditrapake kanggo macem-macem produk, suhu solder bisa disetel kanthi bebas.
2. Unit wesi sing didol bisa diatur kanthi multi arah, sing bisa nglindhungi PCB lan komponen saka kerusakan.
3. Suhu sing dikontrol kanthi jumlah (kahanan hawa statis: ± 1â "ƒ)
4. Kanthi Liontin Pengajaran LCD genggam, program kasebut gampang lan gampang dipelajari.
5. Ing proses solder, ujung solder duwe pemulihan panas kanthi cepet lan umur dawa.

Spesifikasi:

Model GM-HX-TS5331R
Range Solder Joint X500 * Y1 / 300 * Y2 / 300 * Z100mm(XxYxYxZï¼ ‰
Wektu Solder 1.0 ~ 1.5s / titik
Baleni Akurasi Posisi ± 0,002mm
Diameter Kawat Solder 0,5, 0,6, 0,8, 1,0, 1,2 (mm)
Sumber udara 0.4-0.6 MPA
Sumbu 5
Kapasitas Program 999 file, saben file bisa ngirit nganti 999 poin
Dimensi Eksternal (WxDxH) 820mm x 600mm x 800mm
Bobot udakara 65kgs

Konfigurasi Dasar:

Soldering RobotSoldering RobotSoldering RobotSoldering RobotSoldering RobotSoldering RobotSoldering Robot

Tags Panas: Robot Solder GM-HX-TS5331R (kanthi tampilan), Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Regane, Dhaptar rega, Kutipan, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码