+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Mesin Fastening Screw Genggem Kanthi Pakan Otomatis Lan Lcd
  • Air ProMesin Fastening Screw Genggem Kanthi Pakan Otomatis Lan Lcd

Mesin Fastening Screw Genggem Kanthi Pakan Otomatis Lan Lcd

Barang: Mesin Sekrup Genggam Genggam kanthi otomatis Panganggo lan LCD
bisa dadi customizable: Ya, miturut panjaluk sampeyan
No Model.: GM-SCLS-3
Regane: negosiasi
Ketentuan Pembayaran: T / T
FOB: ShenZhen

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Mesin Sekrup Genggam Genggam kanthi otomatis Panganggo lan LCD (GM-SCLS-3)

Fitur Mesin Fastening Screw Genggem Kanthi Pakan Otomatis Lan Lcd


1. Cepet, serbaguna, kasar lan "feeder otomatis siap"
2. Pakan turbin, macem-macem bentuk sekrup kanthi otomatis menehi feed, ngurutake lan ngunci. Operasi siji tangan.
3. Akurasi torsi sing dhuwur, imbuhan sing cocog, njamin kualitas kunci sekrup.
4. Ukuran cilik, bobot entheng, kurang swara, hemat ruang, mobilitas sing apik, gampang dirawat.
5. Fungsi peringatan (alarm audio lan visual) yen ora ana sekrup.
6. Efisiensi tinggi. Sampeyan ora prelu njupuk sekrup, mung kunci sekrup ing bolongan sekrup.
7. Pakani sensor siji-siji supaya ora dipakani bola-bali.
8. Sekrup bisa dikunci kanthi cepet, ngunci 60 sekrup saben menit.
9. LCD nuduhake nomer sekrup sing dibutuhake kanggo produk lan kabeh sekrup sing wis dikunci.

Parameter Mesin Fastening Screw Genggem Kanthi Pakan Otomatis Lan Lcd

Model GM-SCLS-3
Layar LCD LCD 2,8 inci
Mode feeder Jinis Ngunekke
Ukuran (L * W * H) (mm) 350 * 400 * 220mm
Bobot (kg) 15 KG
Nyedhiyakake jarak 1-4m
Kapasitas feeder M2 * 6 5000PCS
Kacepetan mangan sekrup 0,5s / pcs
Brand obeng Taiwan KILEWS
Range Torsi 0,5 ~ 15kgf.cm (bisa disetel ï¼ ‰
Kencengake efisiensi 50-70 pcs / min (gumantung saka dawa sekrup)
Tegangan AC 110V / 220V, 50Hz / 60Hz
Sumber Daya Listrik + Pneumatik
Kekuwatan 60W
Pasokan Udara 2â € “3kg / cm2
Ribut ngisor 65DB
Suhu Makarya 5-40C °
Asor Makarya 20-90% RH
Ukuran Paket 470 * 500 * 330 mm
Bobot Bruto 25 kg

Struktur Mesin Sekrup Genggem Genggem Kanthi Pakan Otomatis Lan Lcd


Handheld Screw Fastening Machine With Automatic Feeder And Lcd
Handheld Screw Fastening Machine With Automatic Feeder And LcdHandheld Screw Fastening Machine With Automatic Feeder And Lcd
Tags Panas: Mesin Pengikat Sekrup Genggam Kanthi Pakan Otomatis Lan Lcd, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码