+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Sistem Sekrup Genggam Genggam Kanthi Pakan Otomatis
  • Air ProSistem Sekrup Genggam Genggam Kanthi Pakan Otomatis

Sistem Sekrup Genggam Genggam Kanthi Pakan Otomatis

Barang: Sistem Sekrup Genggam Genggam kanthi Pakan Otomatis
bisa dadi customizable: Ya, miturut panjaluk sampeyan
No Model.: (GM-SCLS-2)
Regane: negosiasi
Ketentuan Pembayaran: T / T
FOB: ShenZhen

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Sistem Sekrup Genggam Genggam kanthi Pakan Otomatis (GM-SCLS-2)

Fitur


1. Cepet, serbaguna, kasar lan "feeder otomatis siap"
2. Pakan turbin, macem-macem bentuk sekrup kanthi otomatis menehi feed, ngurutake lan ngunci. Operasi siji tangan.
3. Akurasi torsi sing dhuwur, imbuhan sing cocog, njamin kualitas kunci sekrup.
4. Ukuran cilik, bobot entheng, kurang swara, hemat ruang, mobilitas sing apik, gampang dirawat.
5. Fungsi peringatan (alarm audio lan visual) yen ora ana sekrup.
6. Efisiensi tinggi. Sampeyan ora prelu njupuk sekrup, mung kunci sekrup ing bolongan sekrup.
7. Pakani sensor siji-siji supaya ora dipakani bola-bali.
8. Sekrup bisa dikunci kanthi cepet, ngunci 60 sekrup saben menit.

Parameter

Model GM-SCLS-2
Layar LCD /
Mode feeder Jinis Ngunekke
Ukuran (L * W * H) (mm) 350 * 400 * 220mm
Bobot (kg) 15 KG
Nyedhiyakake jarak 1-4m
Kapasitas feeder M2 * 6 5000PCS
Kacepetan mangan sekrup 0,5s / pcs
Brand obeng Taiwan KILEWS
Range Torsi 0,5 ~ 15kgf.cm (bisa disetel ï¼ ‰
Kencengake efisiensi 50-70 pcs / min (gumantung saka dawa sekrup)
Tegangan AC 110V / 220V, 50Hz / 60Hz
Sumber Daya Listrik + Pneumatik
Kekuwatan 60W
Pasokan Udara 2â € “3kg / cm2
Ribut ngisor 65DB
Suhu Makarya 5-40C °
Asor Makarya 20-90% RH
Ukuran Paket 470 * 500 * 330 mm
Bobot Bruto 25 kg

Struktur

Tags Panas: Sistem Sekrup Genggam Genggam Kanthi Pakan Otomatis, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar rega , Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码