+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Mesin Topeng Stasiun Welding Double Berkecepatan Tinggi
  • Air ProMesin Topeng Stasiun Welding Double Berkecepatan Tinggi
  • Air ProMesin Topeng Stasiun Welding Double Berkecepatan Tinggi

Mesin Topeng Stasiun Welding Double Berkecepatan Tinggi

Kita minangka perusahaan manufaktur profesional kanthi desain Mesin Topeng Stasiun Welding Kecepatan Tinggi, produksi macem-macem cetakan otomatis, uga pasokan lan penjualan aksesoris. Ing ngisor iki babagan Mesin Topeng Stasiun Welding Kecepatan Tinggi sing gegandhengan, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Mesin Topeng Stasiun Welding Double Kecepatan Tinggi.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

High Speed Double Welding Station Mask Machine

Baris Mesin Masker Stasiun Welding Double Berkecepatan Tinggi iki kanthi otomatis 1 + 1 mesin topeng stasiun las otomatis, siji mesin awak drive siji mesin las loop telinga. Mesin telinga nganggo rong stasiun las, bisa nambah efisiensi las. Sawise mesin utama ngasilake awak topeng, lembar awak topeng dikirim menyang piring topeng kanthi sabuk conveyor, banjur potongan topeng dikirim menyang mesin las loop kuping liwat piring. Mesin las banjur rampung las loop kuping nganggo ultrasonik Banjur topeng lengkap metu.

Mesin Topeng Stasiun Welding Double Berkecepatan Tinggi iki nggunakake PLC, kontrol layar tutul, motor servo, transmisi sing tepat, kontrol stabil lan kacepetan sing bisa diatur.

Fitur Mesin Topeng Stasiun Welding Double Kecepatan Tinggi:

1. Stabilitas dhuwur, tingkat kegagalan sithik, katon ayu tanpa teyeng;

2. Kontrol pemrograman PLC komputer, drive servo, tingkat otomatisasi dhuwur;

3. Deteksi fotoelektrik bahan baku supaya ora ana kesalahan lan nyuda sampah.


Parameter

Model:

GMKJ-GSSGW-002

Materi

Kain Non Woven, lebur diunekake ditenun

Mesin:

4500x2100x1750mm

Sistem

PLC

Frekuensi:

50HZ

Tenaga kerja mbutuhake

1wong

Tegangan:

220V, Tegangan lokal

Bobot

800KG

Daya:

15kw

Jinis produksi

dawa â ‰ ¤175mm, jembaré â ‰ ¤95mm

Tekanan Udara:

5-6KG / CM2

Transportasi

Liwat udhara, liwat segara, nganggo truk

Kapasitas:

130 ~ 150 pcs / min

Lingkungan

Temp 10 ~ 35â "ƒ, asor 5-35%

Ukuran topeng output:

175 (L) * 95 (W) mm

Wektu timbal

negosiasi

High Speed Double Welding Station Mask Machine

Tags Panas: Mesin Topeng Stasiun Welding Double Berkecepatan Tinggi, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga , Quotation, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码