+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Mesin Topeng Wajah Berkecepatan Tinggi (1 + 1)
  • Air ProMesin Topeng Wajah Berkecepatan Tinggi (1 + 1)
  • Air ProMesin Topeng Wajah Berkecepatan Tinggi (1 + 1)
  • Air ProMesin Topeng Wajah Berkecepatan Tinggi (1 + 1)

Mesin Topeng Wajah Berkecepatan Tinggi (1 + 1)

Sampeyan bisa yakin bisa tuku Mesin Masker Wajah Cepet (1 + 1) saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

High Speed Face Mask Machine (1+1)

Mesin Masker Wajah Kacepetan Dhuwur (1 + 1) iki minangka mesin topeng siji-siji kanthi otomatis, siji mesin awak drive siji mesin las loop telinga. Sawise mesin awak utama ngasilake awak topeng, lembar awak topeng dikirim menyang piring topeng kanthi sabuk conveyor, banjur potongan topeng dikirim menyang mesin las loop kuping liwat piring. Mesin las banjur ngrampungake kuping las loop kanthi ultrasonik Banjur topeng lengkap metu.

Mesin Topeng Wajah Berkecepatan Tinggi (1 + 1) iki nggunakake PLC, kontrol layar tutul, motor servo, transmisi sing tepat, kontrol stabil lan kacepetan sing bisa diatur.

High Speed Face Mask Machine (1+1)High Speed Face Mask Machine (1+1)High Speed Face Mask Machine (1+1)

Fitur Mesin Topeng Wajah Kecepatan Tinggi (1 + 1):

1. Stabilitas dhuwur, tingkat kegagalan sithik, katon ayu tanpa teyeng;

2. Kontrol pemrograman PLC komputer, drive servo, tingkat otomatisasi dhuwur;

3. Deteksi fotoelektrik bahan baku supaya ora ana kesalahan lan nyuda sampah.


Parameter

Model:

GM-PMGS-001

Materi

Kain Non Woven, lebur diunekake ditenun

Mesin:

4500x1400x2000mm

Sistem

PLC

Frekuensi:

50HZ

Tenaga kerja mbutuhake

1wong

Tegangan:

220V, Tegangan lokal

Bobot

900KG

Daya:

5kw

Jinis produksi

dawa â ‰ ¤175mm, jembaré â ‰ ¤95mm

Tekanan Udara:

5-6KG / CM2

Transportasi

Liwat udhara, liwat segara, nganggo truk

Kapasitas:

80-100 pcs / min

Lingkungan

Temp 10 ~ 35â "ƒ, asor 5-35%

Ukuran topeng output:

175 (L) * 95 (W) mm

Wektu timbal

negosiasi

High Speed Face Mask Machine (1+1)

Tags Panas: Mesin Topeng Wajah Berkecepatan Tinggi (1 + 1), Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega , Dhaptar rega, Kutipan, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码