+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Lini Produksi Topeng KF94 (Wajah Ikan) (1 + 2)
  • Air ProLini Produksi Topeng KF94 (Wajah Ikan) (1 + 2)
  • Air ProLini Produksi Topeng KF94 (Wajah Ikan) (1 + 2)
  • Air ProLini Produksi Topeng KF94 (Wajah Ikan) (1 + 2)
  • Air ProLini Produksi Topeng KF94 (Wajah Ikan) (1 + 2)
  • Air ProLini Produksi Topeng KF94 (Wajah Ikan) (1 + 2)
  • Air ProLini Produksi Topeng KF94 (Wajah Ikan) (1 + 2)

Lini Produksi Topeng KF94 (Wajah Ikan) (1 + 2)

Line Produksi Topeng KF94 (Face Face) (1 + 2) minangka mesin khusus kanggo produksi topeng bentuk iwak kanthi otomatis. Iki nyawiji nggunakake teknologi ultrasonik.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Lini Produksi Topeng GM KF94 (Fish Fish) 1 + 1 Kacepetan Produksi Topeng KF94 (Face Fish) (1 + 2)

High speed KF94 (Fish Face) Mask Production Line (1+2)

1. Pambuka Line Produksi Topeng KF94 (Wajah Ikan) (1 + 2)

Line Produksi Topeng KF94 (Face Face) (1 + 2) minangka mesin khusus kanggo produksi topeng bentuk iwak kanthi otomatis. Iki nyawiji nggunakake teknologi ultrasonik. Garis Produksi Topeng KF94 (Face Face) (1 + 2) kanthi otomatis bisa ngethok awak topeng, kanthi otomatis masang kabel irung, kanthi otomatis ngelas puteran kuping, lan kanthi otomatis tumpukan.

 

2. Fitur Struktur garis produksi Masker KF94 (Face Fish) kecepatan tinggi (1 + 2)

2.1 Operasi otomatis gampang lan efisien.
2.2 Ngontrol program nganggo komputer, piranti deteksi fotoelektrik, reliabilitas dhuwur lan kinerja stabil
2.3 Las ultrasonik ngirit wektu lan gaweyan, lan ramah lingkungan.
2.4 Antarmuka mesin manungsa jinis teks, setelan parameter trep lan cepet.
2.5 Fungsi diagnosis mandhiri sing salah, tampilan kesalahan wis katon kanthi cepet.
2.6 Sistem transmisi gampang, gaweyan luwih dipercaya, lan perawatan luwih trep.
2.7 Kabeh kontrol diwujudake dening piranti lunak, sing cocog kanggo nyetel fungsi lan upgrade teknis.
2.8 Umume mesin nggunakake struktur paduan aluminium, kekuatan dhuwur, penampilan sing apik, lan antirust.

High speed KF94 (Fish Face) Mask Production Line (1+2)

3. Wangun lan Komposisi Lini Produksi Topeng KF94 (Wajah Ikan) (1 + 2)

High speed KF94 (Fish Face) Mask Production Line (1+2)

4. Spesifikasi teknis Lini Produksi Topeng KF94 (Wajah Ikan) (1 + 2)

Model No.

GMKJ-KF94001

Ukurane

8300 * 3100 * 2050mm

Kapasitas

50-70 pcs / min

Bobot

1350kg

Tegangan

220V

Kekuwatan

6kw

Tekanan udara

6-8kg

5. Dimensi Lini Produksi Topeng KF94 (Wajah Ikan) (1 + 2)

High speed KF94 (Fish Face) Mask Production Line (1+2)

6. bahan baku topeng KF94

Lapisan kain pisanan Kain Non Woven 50g

Lapisan kain kaping pindho Kain Kain Ditiup 25g

Lapisan kain kaping telu Kain Kain Ditiup 25g

Lapisan papat kain Kain Non Woven Kain 50g

Kawat irung: 3mm

Telinga loop:3mm

7. Produk rampung

High speed KF94 (Fish Face) Mask Production Line (1+2)

 

Tags Panas: Garis Produksi Topeng KF94 (Wajah Ikan) (1 + 2), Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah , Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码