+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Hot Sell Mini Screw Feeder Gm-802
  • Air ProHot Sell Mini Screw Feeder Gm-802

Hot Sell Mini Screw Feeder Gm-802

Barang: Panas adol sekrup mini otomatis GM-802
bisa dadi customizable: Ya, miturut panjaluk sampeyan
No Model.: GM-802
Regane: negosiasi
Ketentuan Pembayaran: T / T
FOB: ShenZhen

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Hot Sell Mini Screw Feeder Gm-802

Fitur Hot Sell Mini Otomatis Screw Feeder Gm-802

1. Pakan sekrup sing dioptimalake dilengkapi fungsi ngetang sing migunani 2. Tampilan digital, desain sing sederhana lan elegan

2. Tampilan digital, desain sing sederhana lan elegan
3. Nyetel sekrup panganan ing 0-999, mandheg dipakani kanthi otomatis sawise misi rampung
4. Jumlah sekrup sing dipakani bakal direkam kanggo referensi pangguna
5. Saklar otomatis lan manual kanggo milih fungsi pancacahan
6. Warisake kaluwihan saka sekrup umum, fungsi sing stabil ora nate mblokir sekrup maneh, lan orbit sing bisa diatur, operasi sing padha karo feeder sekrup umum.
7. Kinerja stabil, ora ana sekrup sing macet, trek feed bisa diatur
8. sekrup sing cocog karo dheweke saka 1-5mm, lan bisa diowahi ukurane

Malfungsi nguwatirake

Panganan sekrup lan geter dikontrol kanthi kapisah, luwih becik nyetel wektu tundha lan mungkasi wektu, yen ana kerusakan, alarm bakal diwenehake.

Ora ana sekrup sing macet

Sekrup sing ora dikirim menyang trek bakal bali menyang roller kanggo pangiriman sabanjure. Kacepetan panganan bisa diatur kanthi nyetel kekuatan geter.

Parameter Panas Jual Sekrup Mini Otomatis Gm-802

Sekrup Pas M1.0-M5.0 (Maksimum L = 20mm)
Kacepetan dipakani: 2 sekrup / s
Tegangan input: DC 15V / 1500mA
Ukuran: L180mm * W125mm * H150mm
Bobot: 2.5KG

Aksesoris Hot Sell Mini Otomatis Screw Feeder Gm-802

Buku manual
Pasokan listrik DC (input 180-220V, output DC15V)
Jembar heksagonal

Tags Panas: Panas Jual Mini Screw Feeder Gm-802, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码