+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Mesin Pembuat Topeng Wajah Earloop Batin (1 + 1)
  • Air ProMesin Pembuat Topeng Wajah Earloop Batin (1 + 1)
  • Air ProMesin Pembuat Topeng Wajah Earloop Batin (1 + 1)
  • Air ProMesin Pembuat Topeng Wajah Earloop Batin (1 + 1)
  • Air ProMesin Pembuat Topeng Wajah Earloop Batin (1 + 1)
  • Air ProMesin Pembuat Topeng Wajah Earloop Batin (1 + 1)

Mesin Pembuat Topeng Wajah Earloop Batin (1 + 1)

Mesin Pembuat Topeng Wajah Earloop Batin (1 + 1) nganggo PLC, kontrol layar tutul, motor siji-fase kanggo sabuk conveyor utama, langkah motorik, transmisi sing tepat, kontrol stabil lan kacepetan sing bisa diatur.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Inner Earloop Face Mask Making Machine (1+1)


Mesin Pembuat Topeng Wajah Earloop Batin (1 + 1) yaiku mesin topeng siji-loro otomatis, siji mesin awak loro mesin band kuping. Sawise mesin awak utama ngasilake awak topeng, lembar awak topeng dikirim menyang mekanisme balik kanthi struktur sabuk conveyor, lan piring topeng dibalik menyang sabuk conveyor sing disambungake menyang mesin pita telinga liwat mekanisme puter, banjur potongan topeng dikirim menyang mesin tape kuping liwat sabuk conveyor. Ing sisih ngarep piring topeng pisanan, pungkasane, sheet topeng dilebokake ing piring topeng mesin band kuping kanthi menet mudhun silinder udara. Mesin band kuping banjur ngrampungake welding band saka kuping, topeng, lsp. Kanggo ngrampungake topeng band kuping. Produksi produk.

Mesin Pembuat Topeng Wajah Earloop Batin (1 + 1) nganggo PLC, kontrol layar tutul, motor siji-fase kanggo sabuk conveyor utama, langkah motorik, transmisi sing tepat, kontrol stabil lan kacepetan sing bisa diatur.

Fitur Mesin Pembuat Topeng Wajah Earloop Batin (1 + 1):

1. Stabilitas dhuwur, tingkat kegagalan sithik, katon ayu tanpa teyeng;

2. Kontrol pemrograman PLC komputer, drive servo, tingkat otomatisasi dhuwur;

3. Deteksi fotoelektrik bahan baku supaya ora ana kesalahan lan nyuda sampah.


Parameter

Model:

GM-NEPM-002

Materi

Kain Non Woven, lebur diunekake ditenun

Mesin:

6500x3000x1700mm

Sistem

PLC

Frekuensi:

50HZ

Tenaga kerja mbutuhake

2-4 wong

Tegangan:

220V, Tegangan lokal

Bobot

1600KG

Daya:

7.5kw

Jinis produksi

dawa â ‰ ¤175mm, jembaré â ‰ ¤95mm

Tekanan Udara:

5-6KG / CM2

Transportasi

Liwat udhara, liwat segara, nganggo truk

Kapasitas:

4000-5000 / jam

Lingkungan

Temp 10 ~ 35â "ƒ, asor 5-35%

Ukuran topeng output:

175 (L) * 95 (W) mm

Wektu timbal

2-7dyas sawise mbayar

Inner Earloop Face Mask Making Machine (1+1)

Tags Panas: Mesin Pembuat Topeng Wajah Earloop Batin (1 + 1), Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Regane, Dhaptar rega, Kutipan, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Terbaru, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码