+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Mesin Las Loop Telinga KN95
  • Air ProMesin Las Loop Telinga KN95
  • Air ProMesin Las Loop Telinga KN95
  • Air ProMesin Las Loop Telinga KN95
  • Air ProMesin Las Loop Telinga KN95
  • Air ProMesin Las Loop Telinga KN95
  • Air ProMesin Las Loop Telinga KN95
  • Air ProMesin Las Loop Telinga KN95

Mesin Las Loop Telinga KN95

Mesin Las Loop Telinga KN95: pasang topeng menyang posisi loading kanthi manual, pencet tombol "start" utawa sikil, mesin ngrampungake las loop kuping ing loro-lorone kanthi otomatis, banjur bali menyang posisi wiwitan, lan gaweyan kuping las loop rampung.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

KN95 Ear Loop Welding Machine 


Mesin Las loop kuping KN95

Mesin Las Loop Telinga KN95: pasang topeng menyang posisi loading kanthi manual, pencet tombol "start" utawa sikil, mesin ngrampungake las loop kuping ing loro-lorone kanthi otomatis, banjur bali menyang posisi wiwitan, lan gaweyan kuping las loop rampung.


Mesin las Wo95 Loop Loop kalebu piranti panganan otomatis sabuk kuping, piranti nglereni sabuk kuping, piranti las titik tetep tetep tetep lan piranti material-out. Iki nyadari panganan otomatis, dawa tetep lan nglereni sabuk kuping, lan pasang sabuk sing dipotong ing posisi topeng sing ditemtokake, lan peralatan ngrampungake welding ultrasonik daur ulang.

 

Tags Panas: Mesin las KN95 Loop Loop, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation , CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码