+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Mesin Sealing Edge KN95
  • Air ProMesin Sealing Edge KN95
  • Air ProMesin Sealing Edge KN95
  • Air ProMesin Sealing Edge KN95
  • Air ProMesin Sealing Edge KN95
  • Air ProMesin Sealing Edge KN95

Mesin Sealing Edge KN95

Mesin Sealing Edge KN95: gulungake topeng menyang cetakan, meja rotary banjur ganti menyang stasiun las, wiwiti ultrasonik nalika endhas las diturunake, meja putar muter menyang posisi lay-off sawise welding, lan lay-off topeng sing ditutup nganggo penjepit lengen robot.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

KN95 Edge Sealing Machine

KN95 Edge Sealing Machine 

Mesin Sealing Edge KN95:

Lipat awak topeng sing wis rampung las loop kuping menyang cetakan, meja putar multi stasiun banjur ganti menyang las las kanggo nutup segel, lan banjur nguripake posisi sing ora dikepengini kanggo nglumpukake, lan banjur produk rampung metu;

Mesin Sealing Edge KN95: gulungake topeng menyang cetakan, meja rotary banjur ganti menyang stasiun las, wiwiti ultrasonik nalika endhas las diturunake, meja putar muter menyang posisi lay-off sawise welding, lan lay-off topeng sing ditutup nganggo penjepit lengen robot.

KN95 Edge Sealing Machine


Tags Panas: KN95 Edge Sealing Machine, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Harga, Penawaran CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码