+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Mesin Packing Masker Wajah KN95
  • Air ProMesin Packing Masker Wajah KN95
  • Air ProMesin Packing Masker Wajah KN95

Mesin Packing Masker Wajah KN95

Kita minangka perusahaan manufaktur profesional kanthi desain Mesin Packing Masker Wajah KN95, uga pasokan lan penjualan aksesoris.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Mesin Packing Masker Wajah KN95 

Mesin Packing Masker Wajah KN95


Langkah 1: Nyetel paramèter sing dipengini kanthi tutul sreccn

Langkah kaping 2: Lebokake bahan menyang konektor tahan karat

Langkah 3: Piranti produsen tas stainless steel bakal nggawe bentuk tas

Langkah kaping 4: Piranti sealing mburi bakal nutup film kanthi bebarengan

Langkah 5: Piranti pemotong bakal ngethok tas kanthi otomatis

Langkah 6: conveyor produk sabuk bakal ngirim produk


Struktur kompak, fungsi stabil, lan operasi sederhana


Telung kontroler sevo motor, dawa paket bakal langsung dipotong sawise disetel, ora perlu nyetel, ngirit wektu lan film.
Iki nggunakake alat listrik sing diimpor, antarmuka man-machine tutul, setelan parameter sing trep.
Fungsi mriksa mandhiri, alangan bisa diwaca kanthi gampang. Pelacakan grafik warna fotolistrik sensor dhuwur, nggawe posisi nglereni kanthi luwih bener.
Kontrol PID suhu gumantung gumantung kanggo macem-macem bahan membran kemasan. Fungsi mandheg posisi, ora ana perekat lan ora sampah membran.
Ngresiki sistem rotasi, operasi sing luwih dipercaya, lan perawatan sing luwih trep.
Kabeh kontrol digunakake dening piranti lunak, penak kanggo nyetel fungsi lan upgrade teknis.

Main Features of Mesin Packing Masker Wajah KN95

1. Kontrol transduser dobel Panasonik, nglereni dawa tas fleksibel. Ngirit wektu lan film.

2. Layar sentuh 7 inci, gampang operasi lan macem-macem basa kanggo pilihan.

3. Sistem PLC sing diimpor, kinerja mesin stabil, trep kanggo nyetel parameter.

4. Fungsi gagal diagnosis mandhiri, kesalahan mesin bisa ditampilake kanthi jelas.

5. Kontrol suhu PID sing kapisah, cocok kanggo macem-macem bahan pengepakan

6. Photocell optik sensitivitas sing dhuwur kanggo nelusuri tandha mripat, input digital kanggo posisi nglereni.

7. Fungsi mandheg posisi, ora ana perekat lan ora sampah membran lan nglindhungi rahang nglereni.

8. Sistem nyopir sing sederhana, kinerja sing stabil lan perawatan sing gampang.

9. Miturut produk, conveyor input bisa nggunakake pusher, sabuk utawa film kanggo transportasi.

Tags Panas: Mesin Pengemasan Topeng KN95, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Penawaran , CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码