+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Sterilisasi Masker Wajah KN95
  • Air ProSterilisasi Masker Wajah KN95

Sterilisasi Masker Wajah KN95

Wong nggunakake prinsip KN95 Face Mask Sterilizer kanggo ngenalake teknologi sterilisasi lan desinfeksi profesional ing rumah sakit menyang bidang sterilisasi lan desinfeksi saben dina.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Sterilisasi Masker Wajah KN95 

Pambuka sakaSterilisasi Masker Wajah KN95

 

People use the principle of Sterilisasi Masker Wajah KN95 to introduce the professional sterilization and disinfection technology of the hospital into the field of sterilization and disinfection of daily life. It uses high frequency ultraviolet ray to destroy the DNA of various microorganisms in 20 seconds to 1 minute, and can kill 99% of bacteria and viruses, including: influenza, hepatitis virus, salmonella, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Bacillus subtilis var. And a variety of mildew sources, allergens, to provide a safe environment for clothing, food and shelter, especially for food, medicine, cosmetics, tableware, personal and public goods, and other items of rapid sterilization.

 

Sterilisasi Masker Wajah KN95 overview can be used to carry out air and objects. Used in food, tea food and beverage processing and packaging equipment, food factories, cosmetics factories, dairy factories, wineries, beverage factories, bakeries and cold rooms. And can extend the product shelf life and other standards.

 

Metode iradiasi ultraviolet paramèter ditindakake ing panganan, lan bisa mateni organisme gelombang mikro (kayata Escherichia coli, cetakan) ing njero utawa nyuda gunggunge sapasang panganan pisanan. Kunci kanggo nggunakake rong cara fisik iki yaiku milih kahanan sing cocog lan minimalake tes kerusakan saka bahan-bahan asli panganan bubuk. Gelombang mikro bisa nyuda komposisi asli panganan, lan bisa ngontrol total bakteri lan jumlah bakteri. Mula, mesin panganan iki cocog kanggo sinar ultraviolet yen ana iradiasi ultraviolet relatif.

 

Model

GMKJ-UV2000

Kekuwatan

600W / 220V

Kapasitas

200 pcs / h

Area feed port / outlet

500mm

Dawa kebak peralatan

2000mm

Area kerja UV

1200mm

Entrance / Dhuwur metu

200 / 500mm

Dhuwur konveyor saka gound

750mm

Ukuran (L * W * H):

2100mmx800mmx1000mm

Bobot

150kg

 

 

Tags Panas: KN95 Sterilisasi Masker Wajah, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Penawaran, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码