+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Mesin Pembuat Awak Topeng KN95
  • Air ProMesin Pembuat Awak Topeng KN95
  • Air ProMesin Pembuat Awak Topeng KN95
  • Air ProMesin Pembuat Awak Topeng KN95

Mesin Pembuat Awak Topeng KN95

Sampeyan bisa yakin bisa tuku Mesin Pembuat Awak Masker KN95 saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

KN95 Mask Body Making Machine 

Mesin Pembuat Awak Topeng KN95

Mesin Pembuat Awak Masker KN95 utamane kalebu mekanisme panganan otomatis, mekanisme mbentuk lempitan, mekanisme knurling lan pinggiran lan mekanisme nglereni kanggo mujudake panganan kain kanthi otomatis, integrasi kain multi-lapisan, penempatan strip balok irung, knurling lan ujung sing ngethok, nglereni lan mbentuk, lan materi narik lan ngiris

Mesin Pembuat Awak Masker KN95: kabeh gulungan kain sing ora ditenun dilebokake ing krenjang, disedhiyakake liwat roller sing didhukung motor, lan kain dikirim menyang posisi balok balok irung sing dipasang, banjur ultrasonik knurling, nglereni lan nglumpukake, lan awak topeng kn95 wis ora ana;

 

Tags Panas: Mesin Pembuat Badan Masker KN95, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Regane, Dhaptar Harga, Penawaran , CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码