+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Mesin Membuat Topeng KN95
  • Air ProMesin Membuat Topeng KN95
  • Air ProMesin Membuat Topeng KN95
  • Air ProMesin Membuat Topeng KN95
  • Air ProMesin Membuat Topeng KN95
  • Air ProMesin Membuat Topeng KN95
  • Air ProMesin Membuat Topeng KN95

Mesin Membuat Topeng KN95

Mesin topeng kn95 iki kasusun saka 1 Mesin Pembuat Topeng KN95, 2 utawa 3 mesin las loop kuping, lan 2 utawa 3 mesin penyegelan pinggiran, kanggo mujudake produksi semi-otomatis.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Mesin Membuat Topeng KN95

Mesin Membuat Topeng KN95

This kn95 mask machine is composed of 1 Mesin Membuat Topeng KN95, 2 or 3 ear loop welding machines and 2 or 3 edge sealing machines, to realize semi-automatic production. For the high machine stability,the production efficiency is better than automatic production line.

Mesin Pembuat Awak Topeng

Mesin Membuat Topeng KN95 mainly includes automatic feeding mechanism, folding forming mechanism, knurling and edge pressing mechanism and cutting mechanism to realize automatic feeding of cloth, integration of multi-layer cloth, placement of nose beam strip, knurling and edge pressing, cutting and forming, and material pulling and slicing.

Gulung kabeh kain sing ora dirajut dilebokake ing krenjang, dipangan nganggo roller sing didhukung motor, lan kain dikirim menyang posisi balok irung sing dipasang ing njero irung, banjur knurling ultrasonik, nglereni lan nglumpukake, lan awak topeng kn95 wis ora ana;

Mesin Membuat Topeng KN95

Mesin Las loop kuping

Mesin las sabuk kuping kalebu piranti mangan otomatis sabuk telinga, piranti nglereni sabuk kuping, piranti las titik tetep tetep dipasang lan piranti sing ora ana gandhengane. Iki nyadari panganan otomatis, dawa tetep lan nglereni sabuk kuping, lan pasang sabuk sing dipotong ing posisi topeng sing ditemtokake, lan peralatan ngrampungake welding ultrasonik daur ulang.

Pasang topeng menyang posisi loading kanthi manual, pencet tombol "start" utawa sikil, mesin ngrampungake las loop kuping ing loro-lorone kanthi otomatis, banjur bali menyang posisi wiwitan, lan kerja las loop kuping kanthi lengkap.

Mesin Membuat Topeng KN95

Mesin segel pinggiran:

Gulung awak topeng sing wis rampung las loop kuping menyang cetakan, meja putar multi stasiun nguripake pilihan las kanggo nutup kedap, banjur ganti menyang posisi sing ora dikepengini kanggo nglumpukake, lan mateni topeng sing ditutup nganggo lengen robot penjepit, banjur produk rampung metu;

 

Tags Panas: Mesin Pembuat Topeng KN95, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Diproduksi ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Harga, Penawaran CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码