+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Robot Fastening Screw Type Suction Magnetic
  • Air ProRobot Fastening Screw Type Suction Magnetic

Robot Fastening Screw Type Suction Magnetic

GM-TS-CX4441-2Y
(Jinis sedhot Magnetik)
Robot Sekrup Pengikat
Robot Fastening Screw Type Suction Magnetic nambah efisiensi kerja lan konsistensi & kehandalan sekrup.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Robot Fastening Screw Type Suction Magnetic



Robot Fastening Screw Type Suction Magnetic greatly improves the work efficiency and the screw fastening consistency & reliability. With the advanced Teaching Pendant, operators can set up by themselves all the process parameters such as the screw coordinate and screw types, etc. It can adapt to all sorts of difficult screw fastening process and achieve the complete automation. 

Specifications of Robot Fastening Screw Type Suction Magnetic:

Model GM-TS-CX4441-2Y
Range Operasi (X * Y * Y * Z) X4000 * Y1 / 400 * Y2 / 400 * Z100mm
Kacepetan Gerakan Sumbu X / Y: â ‰ ¤500mm / s, Sumbu Z: â ‰ ¤300mm / s
Akurasi Baleni  ± 0,03mm
Wektu sekrup kanggo saben sekrup 1.0 ~ 1.5s / potong
Ukuran sekrup sing cocog M1.5 â M4 (dawa sekrup total â ‰ ¤ 16mm)
Sistem kontrol SCM + Layar Sentuh
Kapasitas program 15 file, saben file bisa ngirit nganti 99 poin
Sumber udara 0,4 -0,6 Mpa
Ukuran (WxDxH) 810 x 720 x 900mm
Bobot udakara 80 kg

Applications of Robot Fastening Screw Type Suction Magnetic:

Cocog kanggo kabeh jinis proses pengikat sekrup ing ponsel, keyboard, monitor, aksesoris mobil, dolanan, peralatan listrik omah cilik, sirkuit terintegrasi, papan sirkuit cetak, layar LCD, komponen elektronik (kayata relay, speaker), lsp.

Features of Robot Fastening Screw Type Suction Magnetic:

1. Hisap Magnetik (Hisap Vakum kanggo pilihan). kanggo entuk panganan cepet lan ngaco.
2. Operator bisa nggunakake posisi manual kanggo nindakake program. Efisien banget lan gampang banget kanggo sinau operasi kasebut.
3. Kanthi fungsi alarm kanggo ngencengake, sekrup sing ora dikencengi, benang rusak, lsp.
4. Dhukungan fungsi operasi wiwitan sensing otomatis.
5. Servo Motor utawa Obeng Listrik ora ana opsional. Kalorone bisa nyetel torsi lan kacepetan rotasi kanthi bebas.

Konfigurasi Dasar:

Tags Panas: Robot Fastening Screw Type Suction Magnetic, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Akeh, Sampel Gratis, Merek, China, Buatan China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Kutipan, CE, Kualitas, Lanjut, Awet, gampang dijaga, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码