+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Warta Industri

Apa sampeyan ngerti macem-macem cara pelumasan peralatan Mesin Masker Wajah Masker W95?

2020-08-14
Kanthi kedadeyan epidemi pneumonia mahkota anyar ing taun iki, aplikasi mesin kemasan vakum kanggo masker kemasan wis dadi tren. Dadi, pinten jinis metode pelumasan peralatan mesin kemasan topeng sing sampeyan ngerti?

1. Pelumasan manual

Mesin kemasan kudu digunakake kanggo gir mbukak, rantai, tali kawat lan mesin lan mekanisme kasar liyane sing ora asring digunakake. Piranti pelumas jinis iki gampang, nanging beban kerja pangopènan cukup gedhe. Amarga iku operasi manual, yen sampeyan lali ngisi bahan bakar wektu, bakal gampang nyandhang.

2. Pelinciran netes

Pelumasan netes biasane digunakake ing bantalan geser lan bantalan, gir, rantai, rel pandhuan, pompa lan kompresorKN95 Face Masker Packing Machines. Pelumasan tetes nggunakake bobot minyak kanggo mili irungnya menyang pasangan gesekan. Kecepatan ngeculake ganti karo level minyak.

3. Splash minyak utawa pelumasan kolam minyak

Minyak percikan minyak utawa pelumasan kolam minyak biasane digunakake ingKN95 PasuryanMasker Packing Machinelan peralatan kanthi otomatis kanthi otomatis, kayata mesin kemasan tas, mesin kemasan vakum film, lan gir peralatan sing ditutup, drive chain, lsp.

4. Pelumasan kabut minyak

Pelumasan kabut minyak umume digunakake ing bantalan muter kanthi kecepatan tinggi lan gir tertutup, rantai, slide, pandhuan lan bagean liyane kanthi otomatisKN95 PasuryanMasker Packing Machine. Piranti pelumasan kabut minyak nggunakake udara sing dikompresi kanggo nyemprotake minyak pelumas saka nozel, atom lan baleni maneh. Wong ngusap permukaan lan nggawe endhek ing kahanan sing jenuh, saéngga lapisan film minyak tipis bisa ditrapake ing permukaan gesekan kanggo pelumasan.