+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Warta Industri

Rincian pangopènan mesin topeng sing bisa digunakake

2020-08-14
Pangopènan mesin topeng sing pakai iku penting banget. Pangopènan ditindakake kanthi bener lan peralatane bisa mlaku kanthi lancar. Topeng sing diprodhuksi cocog karo standar. Ing ngisor iki sawetara masalah lan solusi umum:

1. Sawise kerja saben dina, personel bisa diatur kanggo nutup meja kerja peralatan sawise mati lan ngresiki piring nganggo masker. Ati-ati aja nggunakake banyu utawa minyak. Sampeyan bisa nggunakake cairan pembersih sing ora beracun lan ora stabil kayata alkohol ..

2. Sistem deteksi ultrasonik mesin topeng sing ora nganggo ora resik, utamane kothak listrik ultrasonik, transduser ultrasonik, lan sungu ora prelu duwe banyu ngumbah kanthi monoton, lan garis kopling ora kuwat. Ultrasonik takon kanthi tliti apa kekuwatan voltmeter lan pointer ammeter ing pigura iku normal.

3. Sistem kontrol transmisi utamane nyakup inspeksi kabutuhan pangayoman mesin topeng sing nganggo nganggo motor, gir, reduker, sprocket, rantai, sabuk conveyor lan komponen liyane, lan apa ana bledug ing permukaan motor. , lsp. sing bisa nyebabake disipasi panas. Gir lan sprockets Ora diminyaki, apa ana lampiran. Apa kenceng rantai ora cocog, apa ana prekara asing, apa sekrup sambungane longgar, lsp. Apa perlambatan minyak pelumas ora cukup? Biasane, kudu diganti lan digunakake sapisan liwat minyak pelumas sawise 1000 jam nganti 1500 jam.

4. Priksa manawa alat perakitan gelung mesin saka mesin topeng sing ora digunakake ora longgar, lan garis sinyal utama lan garis sinyal cabang ora dipakai? Sepuh? Loose? Apa kita resik lan monoton ing kothak listrik? Apa kipas knalpot bisa digunakake kanthi normal?

5. Priksa filter udara kanggo asupan banyu, priksa saluran udara kanggo bocor udara, kebocoran silinder udara, lan posisi sensor antimikroba silinder lan bisa digunakake kanthi ora normal.