+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Warta Industri

Mesin topeng KN95 Otomatis kebak

2020-08-21

Ingmesin topeng kN95 kanthi otomatiskanthi otomatis wiwit dipakani kain nganti output produk sing wis rampung, kalebu nyetak otomatis, strip irung ndhuwur otomatis, band elastis las otomatis, setengah lipat otomatis, las busur otomatis produk rampung, pemotongan final otomatis, penghapusan sampah otomatis, otomatis output lengkap Éling produksi kanthi otomatis ing sak mesin, kabeh mesin mung butuh operasi manual lan rampung pamriksa kualitas input pungkasan.

mesin topeng kN95 kanthi otomatis