+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Warta Perusahaan

Gabung ing pameran bahan pencegahan Epidemi ing Guangzhou

2020-09-01
Dongguan Gongming Automation Technology Co., Ltd. bakal melu Pameran Topeng lan Peralatan Internasional Guangzhou (Pameran Medis CHINA MHE CHINA) ing musim gugur taun 2020, sing bakal dianakake ing Aula 5 tanggal 28 Agustus 2020. Aula Pameran Pameran Kanton C1 .Ditindakake ing Canton Fair, sing duwe reputasi "Pameran pertama ing China". Saben taun, atusan ewu pembeli teka saka luwih saka 100 negara lan wilayah. Liwat seri saluran, kita bakal nggunakake lengkap sumber daya pembeli "Canton Fair" global, lan liwat sistem undhangan hubungan Komite pelanggan kanggo ngirim undhangan menyang luwih saka 300.000 pembeli ing omah lan luar negeri. Ngandelake aliran penumpang "Canton Fair", atusan ewu domestik lan para pembeli asing sing padha nglumpuk. Platform sing penting kanggo njelajah pasar domestik lan manca kanthi kesempatan bisnis tanpa wates lan potensial pasar sing ora bisa diukur. Kita bakal nggunakake kabeh keuntungan geografis kanggo mbantu perusahaan ngembangake saluran ekspor kanthi luwih efektif, fokus ing pasar triliunan yuan saka permintaan domestik, lan ningkatake pangembangan sinkronisasi penjualan ekspor lan domestik. Kanthi konsep anyar, pameran kasebut nyedhiyakake platform perdagangan internasional kanggo pameran domestik lan manca kanggo nggedhekake bisnis, teknologi pertukaran, nuduhake kekuwatan, entuk informasi, kekancan karo pelanggan, promosi produk anyar lan golek mitra. Kita bakal menehi luwih akeh kesempatan kerja sama kanggo industri topeng lan peralatan global, kanthi aktif ningkatake masker topeng lan peralatan Tiongkok menyang sistem pengadaan global, lan koordinasi lan kerja sama karo industri topeng lan peralatan negara liya kanggo entuk mupangate bebarengan lan pembangunan umum.