+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Warta Industri

Kepiye kinerja mesin topeng pesawat otomatis?

2020-09-04

Pambuka Produk:

Mesin Topeng Wajah Berkecepatan Tinggi (1 + 2), mesin produksi topeng pesawat kanthi otomatis, kasusun saka awak lan loro mesin las titik sabuk telinga. Saka produksi topeng kasebut dhewe kanggo ngencengi tali kuping, garis irung lan produk sing wis rampung, kabeh otomatis lan ora prelu sembarang operasi manual.

Piranti iki kanggo nyambungake siji mesin pembuat awak topeng nganggo rong mesin fusing tape kuping. Sawise awak topeng digawe, tape transmisi dikirim menyang mesin fuse tape kuping kanggo leleh tape kuping. Bisa ngrampungake topeng rai lengkap, kuping mung butuh siji operator sing bisa ngoperake kabeh produksi, lini produksi produksi planar kanthi otomatis topeng, umume kalebu panganan bahan coiled, lempitan, pencet, jembatan feed bar irung, topeng, topeng dipotong, nyandhang lan las kuping, proses kosong produk rampung, ngrampungake kabeh proses produksi saka bahan baku nganti topeng produk sing wis rampung.

Topeng kasebut kepenak dienggo lan ora duwe tekanan. Topeng duwe efek nyaring sing apik lan bisa ditrapake kanggo perawatan medis, kesehatan, elektronik, pertambangan, konstruksi lan industri liyane.

Fitur produk:


1. Mesin ukurane cilik lan ngenggoni area sing sithik. Mesin kabeh nggunakake struktur paduan aluminium, sing apik, tegas lan ora karat.

2. Output sing ekstrim banget, 1-5 lapisan awak topeng bisa diproduksi miturut kebutuhan pelanggan;

3. Posisi lempitan lan ukuran topeng dhewe bisa diatur;

4. arah band kuping saka topeng iku njaba;

5. Yen dibandhingake karo peralatan produksi topeng sing disegmentasi, peralatan iki luwih efisien lan hemat tenaga kerja;

6. Kontrol program PLC, deteksi fotoelektrik, reliabilitas tinggi, tingkat kegagalan kurang;

Parameter teknis utama

1. Mesin kasebut kasusun saka sistem pamisahan otomatis sing nyambungake mesin awak topeng lan rong mesin tape telinga. Awak topeng sing diproduksi dening mesin awak bisa disebar kanthi rata-rata dening PLC menyang rong set mesin pita telinga eksternal kanthi kecepatan 80- 120 bungkus per menit. Kabeh proses bisa dikontrol kanthi operasi layar tutul antarmuka mesin-mesin

2. Ukuran mesin: 6850mm×35200mm×1990mm

3. Luwih saka 80.000 topeng saben dina (produksi 20 jam)

4. Tegangan: 220v60HZ

5. Tekanan: 6kg / cm2

6. Daya: 11KW

7. Mode kontrol: PLC

8. Metode deteksi: deteksi fotoelektrik

9. Bobot mesin: 1600KG

Fungsi lan kaluwihan utama

1. Ngetung otomatis kanthi efektif bisa ngontrol efisiensi produksi lan jadwal produksi.

2. Bingkai digawe saka paduan aluminium lan stainless steel, entheng lan apik tanpa karat.

3. Kontrol konversi frekuensi, sing bisa nyetel kacepetan mlaku saka peralatan miturut kabutuhan nyata.

4. Tarik tong minyak menyang bahan, posisi sing luwih akurat, bisa nggawe jembaré kontrol bahan baku minimal, ngirit biaya.

5. Dawa lan ukuran produk rampung dikontrol kanthi seragam, kanthi penyimpangan ±1mm, sing bisa ngontrol dawa produk rampung kanthi efektif.

6. Derajat otomatisasi peralatan sing dhuwur, sarat sing murah kanggo staf operasi, mung kudu nyelehake bahan lan ngrampungake produk sing wis rampung.

7. Mesin topeng medis jinis bandingan dilengkapi sistem ultrasonik, transduser, kinerja stabil lan operasi sing trep.

8. Roda las ultrasonik otomatis digawe saka DC53 baja berkualitas tinggi sing diimpor, sing umure cetakan lan bisa awet lan awet.