+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Warta Industri

Fitur utama Gongming Automation

2020-09-08
Mesin Topeng Stasiun Welding Double Berkecepatan Tinggi
IkiMesin Topeng Stasiun Welding Double Berkecepatan Tinggi lineyaiku mesin topeng stasiun las dobel kanthi otomatis 1 + 1 kanthi otomatis, siji mesin mesin drive sijimesin las loop kuping. Ingmesin telingakanthi rong stasiun las, bisa nambah efisiensi welding. Sawise mesin utama ngasilake awak topeng, sheet body mask diwenehake menyang plate topeng kanthi sabuk conveyor, banjur potongan topeng dikirim menyangmesin las loop kupingliwat piring. Mesin las banjur rampungake las loop kuping nganggo ultrasonik Banjur topeng lengkap metu.
IkiMesin Topeng Stasiun Welding Double Berkecepatan Tingginganggo PLC, kontrol layar tutul, puterane motor servo, transmisi sing tepat, kontrol stabil lan kacepetan sing bisa diatur.
Fitur saka Mesin Topeng Stasiun Welding Double Berkecepatan Tinggi:
1. Stabilitas dhuwur, tingkat kegagalan sithik, katon ayu tanpa teyeng;
2. Kontrol pemrograman PLC komputer, drive servo, tingkat otomatisasi dhuwur;
3. Deteksi fotoelektrik bahan baku supaya ora ana kesalahan lan nyuda sampah.
4. Kacepetan 150 tablet per menit, efisiensi dhuwur lan daya tarik sing kuwat € ‚

Dongguan City Gongming Automation Technology Co., LTD. Sugeng rawuh kabeh wong kanggo ndeleng, yen sampeyan kudu ngerti luwih lengkap, mangga terus perhatian karo dinamika.