+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Warta Industri

Cacat lan solusi umum kanggo sawetara mesin solder otomatis

2020-11-03
Masalah sing asring ditemokake ing fenomena solder virtual, solder solder, solder terus-terusan, lsp., Penjualansemi-mesin solder otomatiss, apa sing kudu ditindakake kanggo ngatasi soldering sing kurang sajrone operasi mesin kasebut?
Kita wis ngringkes masalah lan solusi ing ngisor iki:
1. Masalah solder virtual: Solder virtual umume tegese gabungan solder katon OK sajrone proses solder, nanging nyatane, proses solder kasebut ora ditemokake utawa jumlah penetrasi timah ora cukup.
Alesan: Alesan utama kahanan iki yaiku amarga wektu omah pucuk wesi solder ing bantalan ora cukup utawa suhu sithik banget.
Solusi: Kita mung kudu ngluwihi wektu omah ing pucuk wesi solder utawa nambah suhu kanggo ngatasi. Yen sampeyan ora ngerti solder sing salah, sampeyan bisa sinau luwih lengkap babaganmesin solder otomatis. Kepiye cara supaya soldering palsu?

2. Masalah tumpukan: Timah tumpukan umume tegese sendi solder dipasang dadi bentuk bola, lan sikil pin ora bocor.
Alesan: Alesan utama kanggo fenomena iki yaiku yen jumlah timah sing dikirim gedhe banget, lan alasan liyane yaiku pin komponen elektronik sing cendhak banget lan bantalan ora bisa diekspos.
Solusi: Ing wektu iki, bisa diatasi kanthi nyuda pakan timah utawa ninggalake pin dawa.

3. Masalah las terus-terusan: Pengelasan terus-terusan umume nuduhake kedadeyane pirang-pirang sendi solder sing disambungake bebarengan ing proses solder.
Alesan: Alesan kanggo kedadeyan iki amarga kakehan timah utawa kesenjangan antara rong poin.
Solusi: Ing kasus iki, luwih dhisik kudu nyuda jumlah timah, banjur priksa manawa posisi pucuk besi solder sing bener, yen ora, sampeyan kudu nyetel wektu kasebut. Kajaba iku, gumantung uga apa ukuran ujung wesi solder sing dipilih kanthi bener, yen ora, kudu disetel kanthi tepat wektu.

4. Kawat sakamesin solder otomatiskadang-kadang macet nalika proses soldering: suhu soldering kurang banget.
Alesan: Kacepetan panganan timah cepet banget, lan jarum panganan timah banget cedhak pucuk wesi solder. Akibate, kawat timah ing sisih ngarep pucuk wesi solder kasebut telat banget bisa dilebur, lan gampang nyebabake kawat timah.
Solusi: Setel posisi jarum panganan timah supaya jarak antara kawat timah lan ujung wesi solder, atursemi-mesin solder otomatis, atur kacepetan pakan timah ing paramèter mesin, lan atur setelan suhu.

Mung kanthi mangertos kanthi bener masalah sing ana ingmesin solder otomatis, yen ana kegagalan utawa alangan sajrone digunakake, bisa ditindakake kanthi tenang lan gampang ditangani. Mula, kudu duwe pangerten sing cukup babagan panggunaanmesin solder otomatiss. Sanalika, aku sinau babagan cara nyetel mesin solder, sing bisa ningkatake efisiensi kerja lan sinau teknik perawatan. Minangka China profesionalmesin solder otomatiss manufacturers and China mesin solder otomatis suppliers, Sugeng rawuh ing perusahaan kanggo tuku.