+86-769-82586210
  Sitemap | RSS | XML
Warta Perusahaan

Mesin topeng kecepatan tinggi (1 + 1), mesin topeng godhong willow siji seret loro, mesin topeng sing bisa digunakake

2020-11-04
Mesin topeng kacepetan dhuwur (1 + 1), mesin topeng rwaning willow siji seret loro,mesin topeng sing bisa digunakake
Saiki, kanthi ekspansi permintaan pasar topeng sing terus-terusan, luwih akeh produsen mesin topeng ing China, proses otomatisasi mekanik terus dikembangake lan dadi diwasa, nyedhiyakake kualitas tinggi, efisiensi tinggi, produk stabilitas dhuwur kanggo produksi mesin kanthi otomatis.
Nanging, iki uga tegese industri dadi luwih kompetitif, kanthi macem-macem produk, masing-masing duwe kaluwihan dhewe-dhewe. Lan kepiye cara njaga kaunggulan ing kompetisi sengit iki, misuwur ing industri, iki masalah sing saben pabrikan lagi mikir.
For mesin topeng sing bisa digunakake suppliers, continuous research and development, production and manufacturing of all kinds of high quality and high efficiency disposable mask production equipment, driven by science and technology, quality for survival, is one of the important reasons to stand out in the industry.
Topeng kanthi kecepatan dhuwur (1 + 1), apa perusahaan otomasi kerja kanthi tliti riset lan pangembangan piranti kanthi kecepatan tinggi, piranti nggunakake produksi otomatis kontrol sing diprogram, yaiku produksi penggantian topeng jinis willow peralatan garis buatan, saka bahan baku nganti mbentuk awak topeng, dobel otomatis potongan, sabuk otomatis, sabuk lipatan otomatis, produk sing wis rampung yaiku otomatisasi, efisiensi 75-80 & wis mbuwang / min; Otomatisasi Iming terus nyedhiyakake pelanggan kanthi peralatan otomatisasi sing sampurna.
Fitur peralatan:
1. Operasi otomatis mesin, panganan bahan baku, stripping otomatis, posisi otomatis, las lug otomatis, titik las padat, tampilan topeng sing apik, ujung pemotong seragam;
2. Struktur awak paduan aluminium, desain sing cukup, kuwat tanpa karat, lan sesuai karo standar uji nasional;
3. Program sistem kontrol otomatis, proses diwasa, kualitas stabil, efisiensi dhuwur;
4. DC53 baja mati diadopsi, sabuk las kuwat lan kinerja titik las apik;
5. Ketegangan seragam, lempitan rapi dadi loro, ngirit tenaga kerja;
6. Dilengkapi piranti kanthi otomatis kanggo jembatan jembatan, kanthi jarak outlet medium lan ora bakal kelangan materi, akurasi gunting sing dhuwur;
7. Piranti kasebut bisa mlaku kanthi lancar lan operasi jangka panjang terus, lan tingkat kualifikasi produk tekan 98%;
8. Sistem ultrasonik Taiwan, desain garis terintegrasi, operasi stabil.